Uit de Ouwe Doos… Janmaat op de fiets de politiek in

Een samenvatting van wat Hans Janmaat van de ' extreemrechtse' partij CD allemaal overkwam tijdens zijn heftige politieke carriere. Op het laatst van het filmpje de tragische vergetelheid rondom Janmaat. Wat vond u (als u toen al leefde en in staat was een mening over de man te vormen) in de jaren '80 van Janmaat?

Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Lachen om Janmaat
Lees ook:VVD Partijbons Hans Wiegel niet mee met Rita Verdonk
Lees ook:‘Terug naar Toen’ met GroenLinks
Lees ook:Uit De Ouwe Doos… Peter R. in de politiek
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… “Den Uyl is in den olie”

3 reacties op “Uit de Ouwe Doos… Janmaat op de fiets de politiek in

  1. m. van loon

    ik was nog jong maar weet het nog wel. hij was niet bang.hij werd geboycot door de kamer en media.als ze toen naar jan maat geluisterd hadden was het nu niet zo een rotzooi geweest.die brand waarbij zijn vrouw een been verloor was verschrikkelijk.ik weet niet of dat ooit uitgezocht is.ik dacht dat het aangestoken was.

      /   Beantwoorden  / 
  2. bertje

    wat ik gezien heb in die documentaire ,kwam de visie van deze man uit.en was lang niet zo slim,zelfs wat onhandig vergeleken bij zijn volgelingen nu.dus maar te hopen dat die,nooit geen gelijk krijgen.nee joh,die zijn net haatzaaiend als die idioot janmaat.toch!!!!!!!!eng idee…….http://www.rijnlandmodel.nl/media/hetze_janmaat_bron_fennema.htm

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.