Uit de Ouwe Doos… Wouter Bos over Hyves

Dingen worden snel oud, zo ook de race van Bos en Balkenende om de troon in 2006. Een deel van de race vond plaats op internet en in het bijzonder op Hyves. In een kort interview legt de toen nog lijsttrekker van de PvdA Wouter Bos uit waarom hij Hyves heeft en wat hij er zoal mee kan. "Balkenende heeft natuurlijk veel meer om over te praten, staatsbezoeken, officiele dingen, en ik sta gewoon op een zeepkist op de markt", merkt Bos profetisch op. Balkenende heeft nu ten slotte nog steeds meer te vertellen op het vriendennetwerk. Merkwaardig genoeg constateert Bos ook nog iets anders: "Ik ben er wel door Hyves achter hoeveel ontzaggelijk mooie vrouwen Nederland heeft." Denkt u ervan wat u wilt. Bekijk het filmpje…..

 Wouter heeft trouwens nog steeds Hyves. Bekijk zijn profiel en krabbels en foto's en wat al niet meer hier. Saillante details zijn dat Wouter lid is van de Olympische Spelen 2008 Hyve en daarnaast van de DiepzeeDuiken Hyve. Wouter vertrekt dus morgen voor de vakantie roichting Azië om aldaar te gaan duiken?

 

Lees ook:Mobieltje Mark Rutte gestolen (én weer terecht)
Lees ook:FILMPJE: PvdA Game; Super Wouter Bros
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Links- of rechtsdragend?
Lees ook:Geert Wilders maakt vrienden
Lees ook:Kamer schenkt voortaan kraanwater

Eén reactie op “Uit de Ouwe Doos… Wouter Bos over Hyves

  1. Tim

    Bos is een smeerlap en onfit om als staatsman te fungeren met dit soort uitspraken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.