Twee cijfers, drie letters en weer twee cijfers

De Volkswagen Golf Plus was de eerste auto die de eer had. Minisrter van Verkeer Camiel Eurlings schroefde (hoe klungelig moet dat geweest zijn?) de allereerste plaat uitgevoerd in het vertrouwde geel maar met andere letter en cijfercombinatie dan op de Golf. Het had een lange aanloop nodig, maar nu is het zover; Nederland heeft teveel auto's om het met de oude kentekencombinatie te kunnen doen. Twee cijfers, drie letters (geen NSB, GVD of TBS) en dan nog eens twee cijfers. Geen zuinigere auto's, geen waterstof auto's, geen biobrandstof promotie, maar wel een nieuwe nummerborden samenstelling.

Lees ook:De Tweede Kamer: leuke weetjes
Lees ook:D66 wil herkansing
Lees ook:De auto is goedkoper dan het ov
Lees ook:Tsunami van Polen?
Lees ook:SP voor nieuw landelijk staatsvervoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.