Bezinediscussies: Tweede Kamer is het zat

Wist u dat de kale benzine in Nederland ruim 10 (!) cent duurder is dan bijvoorbeeld in België en Duitsland? De Tweede Kamer is dat zat en begrijpt het niet. Van PvdA tot PVV, ze willen allemaal een onderzoek naar die hoge prijs. Goed? Ja, verdomd goed. Want we vinden het allemaal idioot dat wanneer we op vakantie gaan met de auto naar Frankrijk, we véél minder betalen voor een volle tank. Goed dat de Kamer ook tijdens reces oplettend is. Dank daarvoor aan de kamerleden.

Lees ook:VVD’er loopt stage in TBS-kliniek
Lees ook:Tweede Kamer twee maanden met reces
Lees ook:SP en de snoepauto van minister Veerman
Lees ook:Van Middelkoop in het gips na schaatsval
Lees ook:Tichelaar scoort met veroordeling scoringsdrift

Eén reactie op “Bezinediscussies: Tweede Kamer is het zat

  1. Tim

    Gezeik met die democratie ook.. Als we dat zooitje eens om zouden ruilen met mensen die ook daadwerkelijk verstand hebben van de onderwerpen waar ze het over hebben dan zouden de kosten een stuk lager liggen, gaat het nou om benzine, om de zorg of om de belasting..

    Vraag mij af wat er van het onderzoek komt, het CDA zal het wel weer dwarsbomen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.