Gelukkig Kamerkritiek op verhoging OV-tarieven

De Tweede Kamer is soms verdomd goed bezig. Zo is er nu flinke kritiek vanaf de blauwe stoelen op de verhoging van de prijzen voor trein- tram- en buskaartjes. Het loopt natuurlijk al de spuigaten uit met die prijzen die OV-aanbieders hanteren en dat moet niet veel gekker worden, zo zien ook de Kamerleden. Bewindsvrouw (staatssecretaris Verkeer) Tineke Huizinga van de geliefde ChristenUnie kondigde gisteren de tariefverhoging aan en noemt het allemaal 'conform de uitkomsten van het gebruikelijke model'. Wat ze daar precies mee bedoeld is me onduidelijk, maar het zal wel weer over dure benzine en olie gaan. Bah. De jeugd weet overigens wel raad met die dure kaartjes…

Lees ook:ChristenUnie wil videoclips kuisen
Lees ook:Huizinga’s langzame-tram-plan niet effectief
Lees ook:Geenstijl kan niet rekenen
Lees ook:CU ministers rusten op zondag
Lees ook:Kamervragen over in elkaar slaan dakloze overbodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.