Louse vs. Lex: teruggefloten

Voor buitenstaanders is het geruzie tussen Van der Laan en Pechtold misschien grappig, D66 fractievoorzitter van de Eerste Kamer Eddy Schuyer denkt hier anders over. Hij heeft de twee kemphanen dringend verzocht op te houden met hun geharrewar.

Zoals we wel gemerkt hebben gaf vooral Van der Laan het debat maar al te graag een persoonlijk tintje. De term ‘ongeloofwaardig’ was bijvoorbeeld een aantal keer uit haar mond te horen, toen ze het had over haar concurrent en partijgenoot. Schuyer maakte duidelijk dat deze manier van debatteren niet gewaardeerd zal worden door D66-leden. Hij ziet liever een debat over inhoudelijke punten dan persoonlijke aanvallen.

Toegegeven, D66 komt een stuk ‘geloofwaardiger’ over als het gewoon over de inhoud gaat. Maar ik vond dat geruzie wél onderhoudend.

Lees ook:Zinkend D66 massaal verlaten
Lees ook:VVD heeft kritiek op Verbeet
Lees ook:Alexander vs. Lousewies: De eerste ronde
Lees ook:Stemmen in november
Lees ook:Groep Gonny valt door de mand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.