Marijnissen for President?

Uit een enquete over de lijsttrekkers van de 7 grootste partijen blijkt dat we Jan Marijnissen de meest betrokken, deskundige, bekwame en de grappigste vinden. Ja echt, ook de grappigste. Balkenende en Bos scoren een nipte voldoende, maar Marijnissen prijkt zelfs aan de top van de lijst als SP-stemmers niet worden meegeteld. Hebben we de afgelopen weken de verkeerde premierkandidaten in de gaten gehouden?

Vast niet. Marijnissen staat namelijk op de 6e plek als het gaat om ‘ideale schoonzoongehalte’. Alleen Wilders scoort daar slechter (ik vraag me af wat de enige echte ervaringsdeskundige daarvan vindt!). Overigens vinden Nederlanders Alexander Pechtold de minst betrouwbare lijsttrekker. Zijn voorgangers hebben het dus écht goed voor hem verpest.

Marijnissen for President? Het zou toch te mooi zijn. Ik zou de gezichten van Bos en Balkenene wel eens willen zien als op 22 november ‘s avonds laat blijkt dat híj de meeste stemmen heeft gekregen…

Gewoon omdat er toch íemand moet zijn die de aandacht van de zogenaamde ‘titatnenstrijd’ afleidt, en die persoon duidelijk niet Mark Rutte heet.

Bron: nieuws.nl

Lees ook:CDA doet migrantenkerken
Lees ook:Ik zie het liefst een interview met…
Lees ook:Verkiezingstijd is in the air
Lees ook:The night before: P&W en Lars morgen in Den Haag
Lees ook:D666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.