Balkenende waarschuwt voor links gevaar

Was eerder Mat Herben de man die zijn visioenen over een veloederd land onder links naar buiten bracht, deze keer is het onze premier. Met zijn lijsttrekkerspet op wil hij ons land behoeden voor een slechte economie, toenemende onveiligheid en belabberde integratie. Hel en verdoemenis als we onze stem verspillen aan Bos, Halsema of Marijnissen!

Geen aan internationale ondehevige conjunctuur zal sterk genoeg zijn om de klappen van links op te vangen. Geen moslim -uhhh immigrant- zal in staat zijn een woord Nederlands uit te brengen en de marktsector zal wegkwijnen als een verwaarloosde kat.

Hoelang zal het nog duren voordat een sociaal programma niet meer gelijk wordt gesteld aan financiele malaise voor de rijkeren. Voordat men doorheeft dat door preventief foulleren niet per definitie alle terroristen uit onze samenleving worden verwijderd? En dat bangmaken niet de meest constructieve manier is om campagne te voeren?

Deze tactiek van de premier is gemakkelijk en goedkoop. Blijf bij jezelf, en bij het CDA. Eén vraag nog, aan de premier. Geloof je het allemaal zélf?

Bron: nu.nl

Lees ook:Het ‘linkse gevaar’ drinkt maandag koffie
Lees ook:Rita Verdonk nieuwe burgemeester van Rotterdam?
Lees ook:Gaan we links of gaan we rechts?
Lees ook:Stem ondersteboven op 22 november!
Lees ook:Een terughoudende Balkenende (III) stelt Kamer gerust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.