De laatste spoeddebatten

Met de verkiezingen in het vooruitzicht heeft de Tweede Kamer nog maar twee dagen om het kabinet ter verantwoording te roepen. Dinsdag moet minister Hirsch Balin misschien verantwoording afleggen voor de zoveelste ontsnapte tbs-ers.

Minister Kamp moet intussen in gevecht met (onder andere) D66 over wel of niet bekende feiten over vermeende mishandelingen, waarover in het algemeen nog zoveel onduidelijkheid bestaat, dat we niet kunnen zeggen of ze wel of niet gebeurd zijn.

PvdA heeft inmiddels aangegeven best tot donderdag te kunnen wachten meteen spoeddebat. Ze wil niet de indruk wekken zich tot op het allerlaatste moment te willen profileren en het het kabinet zo moeilijk mogelijk wil maken. Wat ze wel willen? Tot het allerlaatste moment rozen uitdelen. Wat eigenlijk een fijn gebaar is, zo in contrast met skibrillen en waterpistolen.

Lees ook:Frits Wester stuurt een open sollicitatie
Lees ook:Halsema: “Verdonk as usual”
Lees ook:Wat wil Balkenende?
Lees ook:De SP heeft weer een goed idee
Lees ook:SP en SGP tegen standaard koopzondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.