Stemwijzers voor de die-hard zwevers

Ondanks dat de politieke partijen ons de afgelopen weken bestookt hebben met hun standpunten, one-liners en geharrewar zijn er toch nog mensen die niet weten wat ze woensdag 22 november gaan stemmen. Om deze wijfelaars een handje te helpen zijn er stemwijzers die hopelijk uitkomst bieden, na kieswijzer en het kieskompas.

De liberale stemwijzer legt u acht liberale vraagstukken voor. Deze stemwijzer is bedoeld voor mensen die twijfelen tussen VVD en D66. Op de front page van deze stemwijzer staat Rita Verdonk afgebeeld naast Alexander Pechtold, om maar eens te bevestigen dat Mark Rutte eigenlijk een PvdA’er is maar dat de PvdA al genoeg had aan één Wouter Bos.

De stomwijzer wijst u aan de hand van de gevoelens die plaatjes bij u oproepen op de juiste keuze. Deze test is voornamelijk geschikt voor mensen die niet zoveel te doen hebben op hun werk.

Mocht dit alles niet helpen, dan rest u niets anders dan zwetend wakker liggen omdat u aan niets anders kunt denken dan aan het hokje waar u woensdag de beslissing van uw leven moet maken. U kunt ook de kroeg induiken en woensdag de hele dag ziek in bed liggen, zodat u een sociaal aanvaarde reden hebt om niet naar het stemhokje te gaan.

Lees ook:Zwevend of verdwaald? Kieskompas biedt uitkomst
Lees ook:Militairen rennen weg van defensie
Lees ook:PNVD haalt buitenlandse pers
Lees ook:Wij zijn niet geïnteresseerd in politiek
Lees ook:SP campagne loopt in de SoeP

Eén reactie op “Stemwijzers voor de die-hard zwevers

  1. jan-jurjen

    is de humor (althans poging daartoe) van de stomwijzer niet wat aan de onbeschaafde c.q. onbeschofte kant? weg net zwarten, bejaarden een spuit enz … In Duitsland zou het niet kunnen; daar zijn ze wat serieuzer over die dingen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.