D-Day voor Bos en Balkenende

In de peiling van Maurice de Hond staat CDA op 4 zetels meer dan PvdA. Ook kwam Balkenende gister als winnaar uit de bus bij het lijsttrekkersdebat. Volgens een peiling onder kijkers dan, want Henk Jan SMits ontbrak om zijn expertise met ons te delen. Gelukkig voor Bos lijkt het debat voor ons Nederlanders niet van doorslaggevend factor in het stemhokje.

Rest ons de vraag: wie o wie wordt onze nieuwe premier?

Lees ook:Geen Europa, wel Turkijke
Lees ook:Wouter Bos en de strop van Balkenende
Lees ook:Premier kost slechts 9,95 euro
Lees ook:PvdA zakt weg: Bos-effect uitgewerkt?
Lees ook:Snel weer naar de stembus

3 reacties op “D-Day voor Bos en Balkenende

 1. Judith

  Balkenende als winnaar uit de bus gekomen??

  Dat kan gewoon niet waar zijn.

  Het heeft dus helemaal geen zin om dergelijke debatten te organiseren. Mensen wíllen kennelijk gewoon niet luisteren. Balkenende heeft precies gedaan wat hij al jarenlang doet: niet op vragen antwoorden en ontwijkend gedrag vertonen.

  Of je het nu met hem eens bent of niet, het gaat er toch om wie het beste heeft gedebatteerd? Dan kun je gewoon niet op Balkenende uitkomen.

  Ik ga trouwens niet op Wouter Bos of zijn partij stemmen, dus daar komt mijn opmerking niet vandaan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ben

  Ja, wie is winnaar van zo’n debat? Wie bepaalt dat en op basis waarvan? CDA-stemmers vinden dat dat Balkenende is, PvdA-stemmers vinden Bos beter. En er zijn nu eenmaal iets meer CDA-stemmers.

  Ik heb een stuk van het debat gezien. Balkenende heeft een paar keer schaamteloos niet geantwoord op een vraag. Dat zijn strafpunten! Bos was iets beter.

  Ach, ik zit ook gewoon niet te wachten op nog vier jaar premier Balkenende. Mensen, stem iets anders, al is het maar om esthetische redenen!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Judith

  Nog een keer premier Balkenende zou inderdaad afgrijselijk zijn…

  Maar goed, gezien zijn track record hoeven we niet bang te zijn dat een volgend kabinet met zijn naam de volle vier jaar zal uitzetten. Schrale troost!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.