GroepGonny spoort fraude op

Al wekenlang vraag ik mij af wat Gonny van Oudenallen gaat doen tijdens de verkiezingen. Ze staat niet op een lijst, dus heeft ze alle tijd om in een Bentley langs stemlokalen te rijden om misstanden op te sporen. En die taak is haar op het lijf geschreven!

Als iemand weet hoe fraude opgespoord kan worden, is het Gonny wel. Ze is immers ervaringsdeskundige. Op het gebied van onderhuur is ze expert, maar ook over bonnetjes kan zij goed meepraten. Vandaag richt ze zich vornamelijk op naleving van het flyerverbod binnen de stemlokalen.

Go Gonny!

Bron: elsevier

Lees ook:Een verrassende overloop
Lees ook:Terugblik op 2006: de meest spraakmakende politicus
Lees ook:Groep Gonny valt door de mand
Lees ook:Het gonst rond Groep Gonny
Lees ook:Groep Gonny

2 reacties op “GroepGonny spoort fraude op

  1. saf

    Wat een vertoning! Deze dame kwam op het stembureau op bezoek waar als stembureaulid werkte,ze leek wel van ZAPP van de VPRO, een poppenkast 2 stevige heren een er van in een sherlock Holmes achtig outfit geperst met een vergrootglaasje bekeek hij van alles, een paar ordinaire cowboy laarzen aan, afschuwelijk en zelfs lachwekkend, maar het ergelijke van dit is dat zij zich onbeschoft gedroegen, gigantisch in de weg liepen en burgers die aan het stemmen waren hun privacy niet gunde, een schande vond ik het.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.