Kiest Wilders eieren voor zijn geld?


Geert Wilders voelde zich onlangs dermate beledigd door Alexander Pechtold dat hij weigerde óóit nog met hem in debat te gaan. Nóóit meer zou hij een gesprek voeren met de man die hem uitmaakte voor racist. Wilders maakt zelf graag gebruik van de vrijheid van meningsuiting, maar kan dit bij anderen niet altijd waarderen.

Helaas voor Wilders maakte het niet veel mensen uit of hij nu wel of niet deelnam aan een debat. Toen hij de boswandeling afzegde omdat Pechtold ook was uitgenodigd (inderdaad, het lijken wel kinderfeestjesperikelen) schonk Pechtold onverstooraar een kop koffie-uit-thermoskan aan de zoveelste in Pims lijn van opvolging: Marco Pastors.

Wilders was sowieso al niet voor veel debatten uitgenodigd. Met de verkiezingen in zicht heeft hij blijkbaar besloten om zijn principes te laten varen. Hij zal op dinsdagavond om 19.00 uur bij Nederland 1 gewoon acte de presence geven op Nederland 1. In het smurfendebat, wel te verstaan -omdat D66 nu ook volgens de publieke omroep een kleine partij is.

Lees ook:Marco Pastors geeft antwoord
Lees ook:Heeft Mevrouw Wilders dubbele nationaliteit?
Lees ook:Boswandeling op de zondagmorgen
Lees ook:Gratis kinderopvang brengt VVD dichterbij CDA
Lees ook:GroepGeert gepasseeerd

2 reacties op “Kiest Wilders eieren voor zijn geld?

  1. Rick

    Dus? Wilders gaat nog steeds niet met Pechtold in debat. Wat is de nieuwswaarde?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tim

    Niet waar. Hij gaat gewoon wel gezellig met Pechtold in debat.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.