Op de valreep de hulpverleners helpen

De stichting Meld Misdaad Anoniem zet de laatste anderhalve week van 2007 nogmaals de campagne in die geweld tegen hulpverleners moeten voorkomen. Blijkbaar heeft de campagne eerder dit jaar niets aangericht en is dit een wanhoopsdaad er tenminste nog iets van te maken. Maar nee, de herhaling is speciaal voor nu, want tijdens kerst en oud&nieuw worden hulpverleners meer mishandeld dan anders. Bij de brandweer, zo meldt Trouw, vindt zelfs meer dan de helft van de incidenten in deze periode plaats. Dramatisch.

Lees ook:Kamerleden: Media hebben teveel macht
Lees ook:Kindervriend Rouvoet slaat slag
Lees ook:CDA, PvdA en CU weinig draagvlak
Lees ook:Kamer wil kinderen stalken
Lees ook:Bos werkt mee met derde keus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.