VVD: Zorgadministratie weinig efficiënt

Op de VVD-site: "Onderzoek heeft uitgewezen dat medewerkers in de thuiszorg 30% van hun tijd kwijt zijn aan het invullen van formulieren, terwijl collega's in andere landen dat in aanzienlijk minder tijd voor elkaar krijgen." VVD kamerlid Anouchka van Miltenburg  (waarschijnlijk met weinig resultaat, er zijn wel genoeg andere problemen in de zorg op dit moment) stelt de vraag aan staatssecretaris Bussemaker of dat niet wat minder kan met die administratie. Automatisering in een branche die enorm onder druk staat, grote ellende kent en weinigvernieuwend is. Kan de VVD zich niet beter met iets belangrijkers in de zorg bezig houden; Hoe gaan we het in de toekomst betalen, bijvoorbeeld.

Lees ook:Bussemaker wil 6000 extra verpleegkundigen
Lees ook:McCain mag niet winnen van Jet Bussemaker
Lees ook:Bussemaker mag niet zeggen wat ze van McCain vindt
Lees ook:205 geestelijk gehandicapten in Nederland seksueel misbruikt in 2006
Lees ook:Verklaar dat maar eens met God, Eimert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.