GroenLinks gaat voor de dieren

Het mag dan zomerreces zijn en 30 graden buiten, maar de partijen zijn bezig met de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer verkiezingen. GroenLinks gooit het onder andere op de dierenrechten. Die moeten volgens de partij opgenomen worden in de Grondwet. Vanaf vandaag, maandag 17 juli, is een poll hierover te vinden op de website van de partij.

Vorige week stelde Femke Halsema al kamervragen over de bestrijding van illegale dierenhandel. Het is te hopen dat GroenLinks succes heeft met haar campagne. Want helaas is dierenmishandeling niet iets dat alleen in ontwikkelingslanden voorkomt, en wordt er maar weinig aan gedaan.

Lees ook:“Femke Halsema moet dood”, vindt Fok.nl
Lees ook:Ook VVD tegen dierenleed
Lees ook:Halsema heeft er de kracht niet voor
Lees ook:Kamervragen over illagale dierenhandel
Lees ook:GroenLinks vraagt aandacht voor kindertehuis Bulgarije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.