PVV wil verbod herstel maagdenvlies

PVV-Tweede Kamerlid Agema wil een verbod op de volgens hem 'volstrekt overbodige maagdenvlieshersteloperaties'. Agema heeft hierover kamervragen gesteld aan de minister van VWS.

Aanleiding voor de vragen is het bericht uit Metro dat honderden (zo niet duizenden) moslima's jaarlijks 'de medisch overbodige ingreep van een maagdenvlieshersteloperatie laten uitvoeren.'

De PVV'er is van mening dat de ingreep waarbij de vaginawand wordt dichtgenaaid om deze bij de geslachtsgemeenschap expres kapot te laten scheuren verboden moet worden. Ook vindt de PVVdat operatiekamers en medisch personeel niet belast moeten worden met de ingreep.

Lees ook:‘Bedelaars, landlopers en loverboys te werk stellen in Rijksinrichting’
Lees ook:Incidentenpolitiek: Kamer wil verbod op paddo’s
Lees ook:PVV-kamerleden speechen wat af
Lees ook:Kamer: Geen drukjacht wilde zwijnen Veluwe
Lees ook:‘Vlees eten slechter voor milieu dan autorijden’

18 reacties op “PVV wil verbod herstel maagdenvlies

 1. GWS

  En verbied dan meteen ook alle borstvergrotingen als het niet medisch noodzakelijk is, en alle liposuctie en, en, en…

  Vroeger kon je bij de proefballonnetjes nog enige vorm van realiteitszin bespeuren, maar zelfs dat is nu verleden tijd…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Truus Baaij

  Ach, moslima’s laten zich nu eenmaal graag de (herstelde)poort rammeien.

    /   Beantwoorden  / 
 3. dr Bernard Naafs

  De PVV weet niet meer waarom het gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 4. nuchter

  Volgens mij is het een omgekeerde wereld als je denkt dat je in de naam van je geloof beweerd maagd te zijn door een operatie te ondergaan die een vliesje hersteld. Ontmaagd kan je maar één keer worden.

    /   Beantwoorden  / 
 5. maikeru

  Tja blijkbaar kijkt hun God (Allah) niet de gehele dag mee, alleen na het huwelijk checkt hij/zij wel ff de lakens of dat de bruid gebloed heeft en du snog maagd was.

  Eigenlijk zou je zelfs kunnen zeggen dat het herstellen van het maagdenvlies liegen tegen Allah is, dat is dus blijkbaar minder erg dan geen maagd meer zijn als je trouwt…hmm vreemde normen en waarden eigenlijk

    /   Beantwoorden  / 
 6. spooky

  Je maagdenvlies herstellen is misschien hypocriet (vooral van de mannen, omdat zij er zo belangrijk over doen) maar Wilders moet eens ophouden en zich niet bemoeien met de vliesjes van vrouwen waar hij sowieso eigenlijk niets mee te maken wil hebben. Get a life!

    /   Beantwoorden  / 
 7. sander kessels

  Zoals we wel vaker gewend zijn van deze partij is het meer een partij tegen de vrijhed dan voor de vrijheid. Als een domme doos het nodig vindt om haar maagdenvlies te repareren dan moet ze dat vooral doen. Het is net zo idioot als het dragen van een burka, en dat moet een domme doos ook vooral doen als ze dat wil. Dat is nou vrijheid. Misschien moest er maar eens een voorstel komen om politieke partijen die hun naam niet waar maken te verbieden die naam te dragen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Francois

  wat gaat het iemand aan! Ondertussen heeft Nederland wel grotere problemen, bv dat we steeds meer elkaar gaan haten ipv naar elkaar toe groeien.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Nilsson

  Ach wie neemt Wilders nog serieus? Als je niet meer dagelijks door bedreigingen je narcistische kop op televisie krijgt dan verzin je maar een aantal anderen zaken. De man heeft in zijn leven gewoon teveel lolly’s aan zijn neus voorbij zien gaan. Straks gaat ie waarschijnlijk roepen dat hij genegeerd wordt, en gelijk heeft ie. Wie neemt Wilders nog serieus?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Rogiertje

  Goed zo Geert, jij komt tenminste op tegen dat idiote geloof. En ondanks dat die vrouwen niet geholpen willen worden vanwege de indoctrinatie ga je toch door met het proberen te helpen Petje af geert als jij hiermee zou stoppen moeten straks onze vrouwen ook Burka’s dragen en van onder dichtgenaaid worden om dan daarna door zo’n besneden satanaanbidder opengeramd te worden.
  Ga door geert laat je niet stoppen door een aantal idiote Nederlanders die totaal niet weten waar ze het over hebben als ze denken dat Islam zo’n goed geloof is en dat die arme moslimpies zo zielig zijn etc en dat we ze moeten accepteren.
  Eerst moeten ze dat idiote geloof maar eens weggooien dan zou het in de wereld een heel stuk beter zijn.
  Want wij hebben geen Katholieke Binladen of een Christelijke die in naam van God een zelfmooraanslag ergens pleegt.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Nilsson

  Ach Rogiertje je moet eens goed naar een aantal wereldleiders luisteren dan kom je er wel achter in wiens naam men doet wat men doet. Overigens ligt Noord Ierland niet zo heel lang achter ons en daar deden ze het ook niet omdat de buurvrouw het zo leuk vondt. De KKK in Amerika haalt nog dagelijks zaken uit in de naam van God. Er zijn vele terroristische aanslagen gepleegd in de naam van God (van welke soort dan ook, ook de christelijke God). Er zijn nog behoorlijk wat landen waar vrouwen, homo’s en anders denkenden worden achtergesteld in de naam van God. De SGP vindt dat vrouwen geen politiek mogen bedrijven in de naam van God. Het is allemaal een kwestie vanuit welk gezichtspunt je de zaken bekijkt.

  Maar ga gewoon door de wereld naar de kloten te helpen het zal mij worst wezen onder welk etiket je dat doet, ik zal er tegen blijven strijden. Voor mij is iedereen gelijk, dus ook jij. Geen tweederangs burgers in Nederland ook niet als ze zich gedragen op een manier die mij niet aanstaat, als ze maar van de ander afblijven.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Nilsson

  Even een bericht van teletekst. Amerikaanse soldaat wordt berecht voor het vermoorden van een Irakees gezin en het verkrachten van hun 14 jarige dochter. Let wel dit hebben ze gedaan met een groep (een groepsverkrachting dus). Waar komt mij dit bekend van voor (Vietnam, Latijns Amerika, andere landen waar het Amerikaanse, door God gezonden leger, actief was).

  Het Amerikaanse leger en de Amerikaanse politiek en vooral een substantieel deel van de Amerikaanse bevolking gaat bij al hun daden uit van dat ze het door God verkozen volk zijn, het zit in hun uitingen zowel politiek als maatschappelijk.

  Deze militair krijgt 100 jaar gevangenisstraf maar komt bij goed gedrag over 10 jaar vrij. Dubbele moraal? Ja nogal. Is dit een uitzondering? Nee natuurlijk niet, het is de orde van de dag in Irak en ik lees deze berichten nauwelijks in bijvoorbeeld de Telegraaf, die vinden geheel andere berichten blijkbaar nieuws. Ach de slachtoffers zijn maar islamieten.

    /   Beantwoorden  / 
 13. kk geert wilders

  kk geert wilder vi e ze vuile h o mo hoe kan hij nou zo iets verbieden dat voor sommige mensen heel belangrijk is laat mensen lekker geloven wat ze willen geloven het is ene vrij land en oproep tot geweld alsjeblieft ik durf te wedden dat hij het zelf nog nooit hefet gelezen is hij ook homo en valt hij ook op marokkaanse jongetjes net zo als pim fortuin vieze fli kker

    /   Beantwoorden  / 
 14. Katrina

  ik vind dat allemaal onzin dat er een verbod komt op zo een operatie, je weet nooit waarom een meisje zo een ingreep laat doen, mischien kost het haar leven als ze het niet doet en die maagdenvlies heeft ze verloren doordat ze verkracht is, dus het is gewoon stom en onzin dat er een verbod op komt, laat de mensen gewoon hun lven leiden, de politiek moet hiermee niet mee bemoeien als ze iets moeten afschaffen en moeten ze een hele afschaffen zoals abortus

    /   Beantwoorden  / 
 15. anja

  gooi het er uit nilsson.laat je niet af blaffen zeker niet door rogiertje.kom op man je kan het.we houden van je nilsson.ik ben voor een fan club nilsson.een voor allen allen voor een.

    /   Beantwoorden  / 
 16. frank

  ja dat lijkt mij een goed idee.een fan club voor nilsson.deze wijs man die zo in het leven staat kunnen wij ons niet zo voorbij laten lopen.deze man ooit wel gestuurt door het hiernamaals moeten wij vereren en voor buigen.een fan club is het mist wat wij voor deze man kunnen doen.nilsson hup hup hup.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Nilsson

  Eindelijk ik dacht het nooit zou gaan gebeuren. Soms duurt het even voordat men in de gaten heeft hoe groots je bent. Maar dan eindelijk is het zover.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Nassim Benalli

  ALLE KK MARROKKANEN MOETEN HET LAND UIT, STEM WILDERS.
  MINDER MINDER MINDER MINDER MINDER. FORZA WILDERS
  #STEMWILDERS #PVV #MANDELA

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.