Ontwilderen.nl?

Als paddestoelen uit de grond schieten de website die tegen Geert Wilders zijn. Allemaal hebben ze een probleem met de 'Verwildering', ofwel de gestelde intolerantie van Geert Wilders tegenover vooral de Moslimcultuur. Vandaag werd de website www.ontwilderen.nl gelanceerd en ik vraag me sterk af wat we daar met z'n allen aan hebben? Is het niet zo dat we in Nederland het recht hebben te zeggen en denken wat we willen, zolang je anderen niet beledigt? Zowel de houding van Wilders als die van de mensen van 'Ontwildering.nl' is beledigend. Met die over en weer getreiter komt niemand verder. Het leidt alleen maar af van de werkelijke discussie.

Lees ook:Premier Balkenende op dag van respect: ‘Ik vel geen moreel oordeel’
Lees ook:SP-jongeren blunderen met aanval op ‘zakkenvullende Geert Dales’
Lees ook:Peiling: VVD profiteert van klein rechts
Lees ook:WildersIsNotHolland.com
Lees ook:Geert Wilders lacht Imam-claim lekker weg

16 reacties op “Ontwilderen.nl?

 1. Floris

  Weer zo’n braaf initiatief van redelijke mensen tegen Wilders: ontwilderen.nl. het oude linkse bolwerk spreekt de taal niet van het Wilders-volk

  Stelling van de dag:
  Wilders stemmers zijn simpele zielen die je met simpele taal moet aanspreken.

  maakmewakker.com

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gerard

  En weer de plank misslaan als een storyjournalist. Verreweg de meeste Wilders stemmers zijn hoog opgeleide mensen. Dus bewaar alsjeblieft je uit de duim gezogen bullshit opmerkingen voor je linkse vriendjes. Werd Nederland maar eens wakker.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Nilsson

  Hoogopgeleid ha, ha, ha, ha, ha. Net zoals jij waarschijnlijk Gerard. Dat blijkt ook uit je reacties. Nogmaals werkelijk verheffend!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gerard

  Nilsson, als jij op de hoogte zou zijn, zou je weten dat daar onderzoek naar is gedaan. Ga je nu weer, zoals links altijd doet, feiten ontkennen? Met je linkse strontporum! Duidelijk tijd voor burgeroorlog in Nederland om linkse ballenzuigers en allochtonen te straffen! Het loopt de spuigaten uit door jullie allochtonen knuffelaars. Ik woonde tussen dat allochtone straattuig. Ik heb zelfs moeten verhuizen omdat ik als autochtoon weiger om tussen die woestijnkrijgers te wonen. Als je in de tuin zit hoor je dat buitenlandse gebrabbel. Daar zeg ik dan wat van en je krijgt meteen bedreigingen naar je hoofd geslingerd van die ratten. Gadverdamme wat een samenleving, BAH!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Gerard

  En hoezo zou ik hoog opgeleid zijn? Voor het merendeel hoog opgeleid. Moeilijk he, lezen. Je kan ook meteen om klappen vragen als je zo door gaat. Discusiëren is prima. Maar feiten ontkennen en verdraaien niet. Hou dan ook je klep als de waarheid je niet bevalt.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Nilsson

  Ach meteen dreigen ook nog, ik zit al te bibberen in mijn stoel, over straattuig gesproken. Hadden ze in jouw woonplaats destijds grotten en holen dan. Of lieten ze jou als holbewoner gewoon in een huis wonen.

  Dat je niet hoogopgeleid ben is me al enige tijd duidelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Nilsson

  1 minuut zoeken op internet levert het volgende niet te versmaden resultaat op op de vraag naar opleidingsniveau van Wilders-stemmers. Je hoeft me niet te bedanken Gerard graag gedaan hoor.

  De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft relatief gezien de grootste aanhang in het zuiden en oosten van het land.
  Lees het artikel
  Klik hier!

  De partij van Geert Wilders kreeg bij de laatste Kamerverkiezingen van november 2006 opvallend veel stemmen van plattelandbewoners en van inwoners uit Limburg en de oostelijke provincies.

  Dat blijkt uit het Nationaal Kiezersonderzoek 2006, uitgevoerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek en politicologen van diverse Nederlandse universiteiten. Daaruit blijkt ook dat Wilders met zijn forse anti-islamuitspraken meer jongeren (tot 34 jaar) trekt dan ouderen.

  Bij de Tweede Kamerverkiezingen stemde 7 procent van de mannen op de PVV, tegen 4 procent van de vrouwen. Verder vallen bij een groot deel van zijn aanhang de relatief lage opleiding en de afwezigheid van religie op. Ook stemde zeven procent van de alleenstaanden op Wilders, tegen vier procent van de gehuwden. Van de niet-westerse allochtonen stemde 2 procent op Wilders, tegen 5 procent autochtonen. De ChristenUnie had 1 procent steun onder de niet-westerse allochtonen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Gerard

  Haha ja maar natuurlijk druiloor. Je bent een minderwaardig schepsel. Dit zijn mensen waarvan de vader in de bewuste nacht, achteraf gezien liever een condoom gedragen had, gezien het gedrocht dat nu met allochtonen aan de theepot zit. En dreigen, ja inderdaad. Helaas weet ik je niet te vinden. Maar de manier waarop jij discussie voert gaat echt nergens over. Feiten staan vast en jij denkt daar zelfs een linkse afslag te kunnen nemen. Alleen feiten graag Nilsson, anders kun je beter je grote muil houden. Allochtone endeldarmtourist dat je bent.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Nilsson

  Poeh, poeh, poeh. Hoe kom je op dit soort diepgaande analyses, overtuigende argumentaties en werkelijk verbijsterende feiten. Je doet je grote voorbeeld in de tweede kamer eer aan, hij zal blij zijn met zulke toegewijde aanhangers.

  Ik stop met deze idiote discussie andere lezers van dit blog verdienen dit niet. Dus scheld nog een keer lekker van je af. Reageer nog een keer op de voor jou bekende manier.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Gerard

  Tja, haak maar af wanneer je gedraai begint vast te lopen. Lekker om de hete brei heen draaien. Je bent als de PvdA. Partij van de Allochtonen. De groeten, reetkever!

    /   Beantwoorden  / 
 11. nico groen

  Er zijn in Nederland veel hoogopgeleide
  linkse IDIOTEN,bv terpstra,voogelaar,de haan
  leden van het koningshuis,en nog veel meer
  van die linkse dwazen, maar hoe intelligent
  zijn ze daadwerkelijk??? goed ze hebben zeer
  lang gestudeerd op de universidad,uiteraard
  op kosten van de belastingbetaler,[profiteurs]
  maar hun intelligentie is zeer beperkt,hun
  sociale en practiese intelligentie is dat
  van een woestijnbewoner,ik heb alleen maar
  lageronderwijs gehad,maar mijn algemene
  ontwikkeling is beter ontwikkeld dan al die linkse dwazen bij elkaar,zij denken dat als je een roedel wilde honden tussen een kudde schapen zet ,er niets gebeurd,nuo ik weet wel beter.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Jatoch

  Wilders is de man ole ole.

    /   Beantwoorden  / 
 13. C. van Hattem

  Nilsson,
  je bent een goeie denker, maar vergeet jezelf niet. Laat je niet gek maken door de HAAT van anderen, zij moeten er mee leven. Verder ben ik blij dat er landgenoten zoals jij bestaan.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Nilsson

  Dank je wel C. van Hattem. Ik zal proberen zuiver te blijven in mijn argumenten al is dat door de slinksheid en onbetrouwbaarheid van een type(s) als sukkels, rasit en remco soms moeilijk.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Skabyaneree

  Hey I’m new here. I’m sorry if this
  is the wrong place for this post. My name is Ken
  I am from latvia

    /   Beantwoorden  / 
 16. Luc de Behganger

  “Die getreiter”? Als journalist zou je het goede voorbeeld kunnen geven.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.