Geert Wilders film heet Fitna

Hij bestaat echt en hij heet 'Fitna'. We hebbenm het hier niet over een zonnegod van de Maya's, maar over de titel van de veelbesproken film van Geert Wilders over de Koran en de Islam. 'Fitna' betekend beproeving en dat staat vooral voor de beproeving die de westerse wereld moet doorstaan door de komst van het islamitisch geloof in de westerse beschaving. Zover ik nu kan zien in verschillende berichten in de media gaat het vehikel van Wilders' haat heel erg lijken op Ayaan Hirsi Ali's en Theo van Gogh's Submission. Ik citeer uit het NRC, Geert Wilders: "In de film illustreer ik teksten en verzen uit de Koran met documentaire beelden, die laten zien dat de Koran geen dode letter is, maar het gezicht van de islam: een levensgroot gevaar." Niks nieuws onder de zon dus. Geen WC-papier of verscheuren.

Lees ook:Website Geert Wilders’ Fitna online
Lees ook:Gerard Spong: ‘Geert Wilders is strafbaar’
Lees ook:Wilders stelt Koran gelijk aan Hitler’s Mein Kampf
Lees ook:Verdonk en Wilders flirten onder de kerstboom
Lees ook:Geert Wilders lacht Imam-claim lekker weg

71 reacties op “Geert Wilders film heet Fitna

 1. Syme

  lachen, ga ik ook doen. Bladerend door de bijbel de slechte dingen laten zien. Ik heb meer dan 10 minuten nodig, dat is zeker.

    /   Beantwoorden  / 
  1. stephan

   Wilders ben jij nou de enige die de ogen niet dicht heeft zitten of is de rest bang vroeger was ik trots op nederland als ik de vlag zag hangen dan kreeg ik er een goed gevoel bij en dacht wij nederlanders hebben het toch gemaakt met elkaar maar voor wie hebben wij het gemaakt?Nederland was een droom de nederlandse vlag is een vlag zonder dat er nog iemand bij na denkt waarvoor hij staat gooi maar weg heb ik ook gedaan fuck Nederland = is een groot gat dat door iedereen wordt geneukt

     /   Beantwoorden  / 
  2. Angelo

   Wat merkwaardig..

   Als ik de tekst in t arabisch vertaal staat t volgende op:

   Zij bevelen wat rechtvaardig is en verbieden wat slecht is, en zij zijn volhardend in het gebed..O gelovigen, vrees God zoals Hij gevreesd dient te worden. En sterft niet, dan als een moslim..voor jullie is er een teken zodat jullie geleid moge worden…En laat er een groep onder u zijn die tot goedheid aanspoort en tot rechtvaardigheid maant en het kwade verbiedt; dezen zijn het die zullen slagen.

   De laatste zin snap ik niet zo goed.. Nu weet je dus precies wat op die wc rol staat! Suc6..

   Groetjes,

     /   Beantwoorden  / 
 2. Palestijn

  Ik kan tegenwoordig, Goddank voor digitale tv, naar de israelische tv kijken. De haat en gejank die je daar ziet…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Richard

  De Koran is inderdaad prima geschikt om je reet mee af te vegen. Moet je ook eens proberen. Maar de stront die erin staat is zo dik, je zal 3x moeten doortrekken.

    /   Beantwoorden  / 
   1. Joshua

    Foei, kan jij niet tegen kritiek?
    De koran is een verzonnen,haat zaaiend,vernietiging aansporend boekje van een of andere idioot, die jullie een profeet noemen.

      /   Beantwoorden  / 
 4. birtanem

  achh.. richard ik zal die van de bijbel dan maar helemaal niet gebruiken dan zal de wc in een keer verstopt zitten, dat is jammer.

    /   Beantwoorden  / 
 5. robert

  alleen wordt je keel niet doorgesneden als je de bijbel belachlijk maakt.ben trouwens voor een ding,alle geloven uitbannen.dan ziet de wereld er heel anders uit.idioterie uit het jaarstillekes.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Plofkont

   Ik Hoop dat ik niet verplicht ga worden dat te geloven?

     /   Beantwoorden  / 
 6. yasmina

  je moet je bek houden over de koran jullie dommoros biggen er mee
  wij leven hier prima maar sinds die aanslag in de VS zijn alle mensen bijna aan het discrimineren
  hou je bek over de koran ik zeg toch ook niets over jouw bijbelse geloof
  respectier mensen om hoe ze zijn kk cristen/jood
  de groete kk eikel
  Fuck you

    /   Beantwoorden  / 
 7. robert

  respectier mensen om hoe ze zijn kk cristen/jood,bedoel je respecteer,respecteer het recht van anderen om hun mening er op na te houden. Dit betekent niet dat je het met hen eens moet zijn, alleen dat je het eens bent met het feit dat je het ergens oneens over bent.om met kk te komen,eikel,fuck you.dat is precies wat we bedoelen.agressie naar in jullie ogen dommoros!!! biggen.discrimineren sta wel goed gespeld.lol

    /   Beantwoorden  / 
 8. Paapsgezind

  Een ideologie die vrouwen, homo’s en Joden onderdrukt verdient geen greintje respect. Nederland moet er alles aan doen om de islam te bevechten.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Richard

  Och Yasmina, mag je wel posten op internet van je superieure partner? Krijg je zodadelijk geen stokslagen meisie? Je kunt je tijd vast beter besteden dan de stront die je hier uit. Ga bijvoorbeeld je snor scheren!
  Fuck you?? Fok jou, fok Moslims en de Koran. Ik heb schijt aan jullie en zal daar voor staan. Vraag profeet Mohammed maar om hulp. Wat alles wat je alleen doet is niets meer als pulp. Je Islam gezwam klinkt slapper als het excuus achter mijn gulp. Als ik jou zie lopen in je fokking gordijn. Met zo’n kop, tja spring je al gauw voor de trein.

    /   Beantwoorden  / 
 10. @ Yasmina

  Beste Yasmina,

  je reactie getuigt van een lage opleiding, inferieur intellect en bovendien spreek je jezelf in dat miezerige stukje van 4 regels (hoe is het mogelijk) maar liefst 3 keer tegen. Ten eerste ga je er vanuit dat elke westerling een christen of een jood is. Nou, wake up, dat is dus al sinds het jaar 1900 niet meer zo. Ik kan me goed voorstellen dat je simpele brein dat niet kan bevatten, generaliseren is natuurlijk ook makkelijker om alles helder op een rijtje te kunnen houden. “De moslims” worden echt niet meer of minder gediscrimineerd sinds de aanslagen op de Twintowers. Voor die tijd was men de houding van onze mediterane medeburgers ook al spuugzat. Het probleem was dat de politiek correcte heksenjacht nog volop woedde vóór de aanslagen. Gelukkig is dat nu niet meer zo. Nu durft men eindelijk te zeggen waar het op staat. De meeste moslims zijn tot grote overlast voor de ware Nederlandse bevolking. Ik beschouw de meeste moslims als simpele uitvreters en primitieve sukkels waaronder ik jouw al helemaal schaar. Je bent slecht ingelicht, reageert als een dolle stier en ik respecteer je absoluut niet. Ik spuug op je religie en ik zal dansen als een mafketel als de laatste hakbar met de boot het vaderland verlaat. En dan nog wat. Die allah van jou zegt me niks, ik geloof er niet in en wat mij betreft verwijs ik haar (misschien is ze wel een vrouw) naar fabeltjesland. Ik ben niet bang voor die afgod van jou. Als die islam van je zo succesvol was, waarom is dan juist het ooit christelijke Westen zo oppermachtig tegenover die miezerige halfbakken moslimstaten die niet eens een fatsoenlijke democratie kunnen invoeren? Krabbel eerst maar eens uit de Middeleeuwen omhoog en ga ons tot die tijd niet de les lezen over hoe wij moeten leven en wat wij allemaal wel niet goed doen. Pim fortuyn zei het al: “de islam is een achterlijke cultuur in de letterlijke zin van het woord”. Owja, tot ziens en Fok Jou!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Nilsson

  @Lars, Lars kun je niet uitzoeken van welke van onze rechtsextremistische vrienden bovenstaande reactie heeft geschreven; Richard, Robert, Remco, Sukkels enz. In de meeste gevallen een en dezelfde persoon met een laffe zich telkens een nieuwe nickname aanmetende identiteit. Hoewel ik geloof in vrijheid van meningsuiting mag dit van mij van dit blog worden verwijderd. Als je je niet aan enige fatsoensnormen kunt houden dan maar niet. Overigens geldt dit in mindere mate ook voor Yasmine. Zal me niets verbazen als dat ook nog een alterego is van bovengenoemde vriendjes.

  p.s. misschien is het een idee om dit uit de handgelopen blog maar helemaal op te heffen.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Lars van der Werf

  @ Nilsson: De reactie die wordt ingeleid met de naam ‘@Yasmina’ is afkomstig van een ander IP-adres dan alle bovenstaande reacties. Sowieso maakt niemand zich in deze blog schuldig aan dubbelposten. Als dat wel het geval geweest was, had ik ingegrepen en dat gemeld. Het is dus niet zo dat er hier (zoals eerder wél het geval was) een vervuiling van de ‘discussie’ heeft plaatsgevonden.

  In een eerdere reactie, heb ik al eens gezegd dat ik geenszins van plan ben ook maar een enkele reactie te verwijderen of aan te passen. Dat wordt al genóég gedaan op andere websites. Al ben ik van mening dat sommige reacties weinig respect in zich hebben en vele malen genuanceerder hadden kunnen worden geschreven en dat de feitelijkheden beter hadden kunnen worden nagetrokken, maar het is en blijft niet aan mij om ook maar iemand de mond te snoeren. Laat dat duidelijk zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Nilsson

  @Lars: ben het met je eens dat het erg ver gaat totale reacties te verwijderen. Helaas is het zo dat er van sommige reacties weinig meer overblijft als je alleen de schuttingtaal, beledigingen en verdachtmakingen eruit zou laten.

  Is het je al opgevallen dat er nauwelijks nog genuanceerde bijdragen op dit blog worden gepost? Het blog is dusdanig overgenomen door extremistische beledigende bijdragen dat serieuze en genuanceerde reageerders bijna niet meer aan het woord komen en/of willen komen.

  Ik zie het nog even aan maar de grens is bijna bereikt en als ik alleen nog maar vuiligheid op dit blog aantref dan zal het blog het ook zonder mijn reactie moeten doen. M.a.w. ze hebben gewonnen, laat de strijdliederen maar losbarsten.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Lars van der Werf

  @ Nilsson: Het is mij zeer zeker opgevallen dat veel reacties de strekking vertegenwoordigen die alleen rechts extremisten er op na houden. Dat spijt me. Maar het is te begrijpen. Internet is de ideale plaats om dergelijke gedachten te verspreiden zonder dat ook maar iemand weet wie je bent en je er op aan kan pakken.

  Het spijt mij zeer te moeten lezen dat u, Nilsson, overweegt te stoppen met reageren. Dat lijkt me wel het laatste wat er moet gebeuren. Laten we voorop stellen dat u sommige reacties kunt negeren en dat mijn berichten u nog altijd niet irriteren (naar ik meen). Genoeg redenen om dan toch te blijven komen en te becommentariëren.

    /   Beantwoorden  / 
 15. m. van loon

  nilsson je ziet het of je snapt het niet. deze mensen reageren heel sterk en emotioneel[wat ieders recht is] op dit; b.v.de marrokaanse overheid zegt dat marrokanen in ned. trouw moeten zijn aan hun vaderland dus ze moeten ned. beschouwen als een marrokaanse prov. de turken met name erdogan zegt hetzelfde die wil turkse scholen in het westen.dus nog meer.plus als een bekende ned.iets van de moslims zegt heeft hij of zij bewaking nodig.heb je dat niet dan eindig je als theo.pure chantage.laat iedereen reageren hoe zij of hij wil.of emotioneel of uit angst groetjes

    /   Beantwoorden  / 
 16. osman

  ey richard achter pc kan je veel lullen je bent nutteloos vriend wat staat op koran je weet niet eens wat daar op staat en je zit te lullen hebben jullie wel een bijbel nee drm zijn jullie jaloers he wij hebben een koran en een profeet en wij geven ons leven daar voor en jullie dan met jullie zefgemaakte bijbel ik hoop dat die film uitga nu blijven we nog relax maar als die film uit is kom maar ons tegenhouden het is geen bedreiging dan ga ik film maken over je ma dan ga je standaart je vader zoeken hij is spoorloos he richard je bek dicht houwe en ga met ja ma spelen niet over ons geloof lullen anders maken wij ookeen film het is makkelijk hoor weetje wat mij mening is dat jij een hoerejong bent

    /   Beantwoorden  / 
 17. robert

  ff iets rechts zetten.ik ben Richard niet.ben ook totaal tegen zo’n kwetsend dom schreeuwend ziek stukje als die van Richard .mag andere gedachten hebben als nilsson.maar gaat liever in discussie met nilsson.als dat ik het eens ben met die Richard.want daar lust ik ook geen brood van.dus nilsson we blijven strijden voor ons gelijk.lol.ps wat wel tegen val is dat je ook iedereen over een kam scheert,terwijl jij daar zo op tegen bent.dus je spreek je zelf ook tegen.

    /   Beantwoorden  / 
 18. osman

  ey wie je ook ben je moet je kk bek dicht houwen het kan mij niks sgelen vriend kk kaaskoppen beginnen en ik ga eindigen danks aan die flikker heb ik haat aan nederland je gaat nu aan mij zeggen wat doe je dan in nederland he nederland bestaat niet meer dit land is voor buitelanders 1 kaaskop 1000 buitelanders dus lul niet ga eten vriend als je mij wil spreken dit is mijn nummer 0643543786 bel me dan als je de man bent niet achter pc lulle kom voor me neus lulle wilders bedreigen celstraf he hier in nederland loop al fout zelfs die wet van hun is fout dus donderop robert wie de man is bel me maar en dit is mij msn [email protected] weetje wat robert neuk je kk moeder

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joshua

   Osman, ga eerst eens behoorlijk Nederlands leren spreken en schrijven.
   Dan mag je verder met je smerige uithalen.
   Deze uithalen moet je op je eigen zootje toepassen.
   Deze kaaskoppen hebben jou en je rot troep wel te eten gegeven en gezorgd dat je nu op een computer je
   moslim ideen kan spuien.
   Jullie zijn ondankbare HONDEN

     /   Beantwoorden  / 
 19. robert

  voor de rest doet het leven geen pijn.of voel je wel iets alleen je weet niet waar het au doet.saridon wil wel helpen.aan je warrig verhaaltje kan je zien dat je ook niet geslaagt bent voor je inburgeringscursus meneer de osman.zie je vloek serenade wel weer.alleen mag je er wel meer poëtische grondslag aan weer leggen.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Nilsson

  @Robert, excuses dat ik je over dezelfde kam scheer als de anderen. Ik heb helaas op dit blog een paar keer mee moeten maken dat een en dezelfde persoon zich met meerdere namen met de grootst mogelijke vuiligheid reageerde. Zelfs mijn naam, alsof ik op mezelf reageerde, werd ingezet door hem/haar om gelijk te krijgen.

  Jammer dat het zo moet, maar dit was even nodig om duidelijk te maken wie wie is. Als Lars als redacteur en moderator de zaken in de gaten houdt geeft me dat in ieder geval weer wat beter gevoel.

    /   Beantwoorden  / 
 21. osman

  ey vriend ik heb aan jouw gezegd je moet je kk bek dicht houwen niet achter pc lullen ik heb mijn nummer achtergelaten ben je bang om te bellen vriend ga zo door als jij de man bent kom je vriend dan neuk ik jouw hellemaal kapot ey richard jje ma was lekker man ze was vandaag naast mij haar neuken is lekker kk kaaskoppen ik neuk jullie bijbel en ik poep op die kk bijbel dus kk kaaskoppen jullie bek dicht houden nu is osman ook in aktie we gaan het leuk houden als jullie mij wil pakken kom maar op als je balle heb dan ik ga nu ik neuk je moeder later wel robert

    /   Beantwoorden  / 
 22. robert

  excuses aanvaard.laten we er weer met frisse moed tegen aan gaan.al heeft het weinig zin om achter de pc de wereld te verbeteren.lucht alleen op,ff je mening te spuien.en maak je niet zo druk om zeikstralen reageer met humor dat snappen ze toch niet.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Frederik

  Wat is het weer ouderwets gezellig hier. Een of andere geitenneuker, die blijkbaar een zeer beperkte woordenschat heeft. Dat Moslim dikgezicht geeft wel meteen het probleem weer. Ze kunnen alleen bedreigen, keeltjes doorsnijden en werkelijk de grootste bagger uiten. Haha en dat geouwehoer over de moeder van Richard. Die doet het tenminste nog safe. De moeder van Osman laat zich elke dag wippen door Ali Babba en cde 40 rovers, zonder rubbertje, gadverdamme Osman. Behhhh, hoor je dat? Tijd om met de geit te lopen jongen. En daarna geef je die zeker ook nog eens een flinke beurt. En nu hup, achter de naaimachine. Een nieuwe burka in elkaar flansen van een paar oude gordijnen.

    /   Beantwoorden  / 
 24. osman

  is goed het is tijd he met een geit lopen geen probleem geit is je ma dan ga ik met haar samen lopen neuk ik haar effe stuur ik ja ma trug naar huis beter je kk bek dicht houwe ik zeg een ding ik heb mij nummer gestuurd en je luiie zijn zo zielig om te belle gwn kk bang zijn jullie ik neuk jullie allemaalse moeders hoerenkindiren en nu allemaal opkk

    /   Beantwoorden  / 
 25. robert

  ten eerste ben jij geen buitenlander ten tweede je nr klopt niet krijg mevr beetje zielig hoor en het enige wat jij met je lul doet is pissen en je rechterhand lam trekken.stumpert

    /   Beantwoorden  / 
 26. Frederik

  He minderwaardig schepsel, oftewel Osman, de k-toets blijft bij jou hangen. Of heb je naast een enorm gebrek aan kennis ook nog eens een erg beperkte woordenschat? Ga de geiten nu maar melken ipv dat slappe allochtone gezwam uit te kramen.

  Ben blij dat je mijn moeder zo lekker vindt, kan ze eindelijk haar schulden aflossen van de centen die jij ongetwijfeld hebt gejat van een oud vrouwtje.

  Slim…minder slim…nog minder slim…Moslim.

  En nu maar naar bedje toe, dan leest je geile moedertje vast nog wel een verhaaltje voor uit de fabeltjeskrant…ehhh Koran.

    /   Beantwoorden  / 
 27. Frederik

  Wat zijn 3 Moslims op een rij?

  Absoluut niet de moeite waard om over na te denken.

    /   Beantwoorden  / 
 28. Popje

  @ Osman en Aan alle mensen die zoveel kritiek op nederland hebben en zich niet aan willen passen maar wel willen profiteren.
  GA vooral lekker terug naar je eigen land, of pas je aan!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 29. Nilsson

  He popje is het je misschien ook al opgevallen dat het ook juist een bepaalde categorie Nederlanders is die vooral kritiek op Nederland hebben, het Nederland zoals zij het niet graag zien. De pot verweet de ketel dat hij zwart ziet. Ik persoonlijk vind Nederland een fantastisch land en wil graag dat het zo blijft, juist door de opmerking zoals jij die nu plaatst, “ga vooral lekker terug naar je eigen land, of pas je aan!!!!”, wordt mijn Nederland aangetast. M.a.w. ga jij ook terug naar je eigen land en/of hou je je mond voorlopig dicht. Ik hoop het niet, pluriformiteit is juist het mooie van Nederland. Maar wees eens een beetje creatiever i.p.v. dat telkens weer, niets oplossende, opbloeiende Nationalisme.

    /   Beantwoorden  / 
 30. robert

  lekker is dat he,om te zeggen dat nederlanders ook kritiek op nederland hebben.maar wij haten dit land niet.maak je eigen volk maar belachelijk.wordt mijn Nederland aangetast ja daar zijn ze hard mee bezig.om nederland te onwrichten.maar ja dat wil je nooit zien.

    /   Beantwoorden  / 
 31. osman

  kijk luister goed jullie moeten allemaal je kk bek dicht houwen dat is een twee ik neuk al jullie moeders van wie moet ik oppassen van jullie vriend je heb verkeerde persoon je praat zo ik heb mij nummer achtergelaten jullie hebben geen lef om te bellen ik zeg het nog een keer niet achter pc lullen kom voor me gezicht lullen dan gaan we zien wat ik allemaal kan doen oke dus beter je bek dicht houwen anders nak ik jullie allemaal oke een voor een dan gaan jullie oppassen niet ik hadi ciaoo joden

    /   Beantwoorden  / 
 32. osman

  sinds die aanslag in vs zijn jullie allemaal racis wie heb die aanslag in vs gepleegd binladen nee vriend amerika zelf amerika denk ze zijn slim donderop vriend jullie konde die wapens niet verkopen opeens een aanval in amerika alles loop bulshit in amerika 3 beste vriende osama binladen saddam huseyin amerika geef geld aan binladen hebben ze saddam genaaid en irak is van amerika opkk dus daarom zeg ik ik neuk al die joden kapot vooral nederlanders

    /   Beantwoorden  / 
 33. Nilsson

  O jawel er zijn behoorlijk wat groepen Nederlanders die mijn Nederland gewoon haten. Ik maak ze niet belachelijk dat doen ze zelf.

    /   Beantwoorden  / 
 34. Nilsson

  Osman ik geloof niets van jouw z.g. buitenlandse identiteit volgens mij ben je gewoon een neonazistische medenederlander. Probeer de boel maar lekker op te stoken. Je bent door de mand gevallen.

    /   Beantwoorden  / 
 35. osman

  ey flikkes luister goed jullie zijn allemaal kk zielig jullie durfen niet eens te bellen maar achter pc kan je veel lullen he jongens drm zijn jullie zo nutteloos ik scheld acherpc uit een voor jullie neus neuk ik jullie moeders wie de man is moet mij bellen hadi ciaoo hoerenkinderen

    /   Beantwoorden  / 
 36. osman

  ey flikker ik ben illegaal drm zeg ik tog kom voor me neus lulle dan gaan we zien wie lef heb nilsson dan zie je ook gelijk wat ik allemaal kan doen dus drm zijn jullie mij tegenstander niet ga zo door oke homo stuur effe je ma naar mij effe haar likke neuke dan stuur ik haar trug naar jouw

    /   Beantwoorden  / 
 37. Nilsson

  Osman heb je verlof van je tbs? dan kan ik je vertellen dat ze je te vroeg hebben vrijgelaten. Als je nog geen tbs hebt zoek dan in ieder geval een psychiater, iemand met gevoel voor traumaverwerking en inzicht in freudiaanse gevallen. Een ding is duidelijk je hebt een sexueel probleem doe er wat aan ik gun je nog een rest van je leven.

    /   Beantwoorden  / 
 38. Nilsson

  Osman je zogenaamde Nederlandstalige fouten zijn te doorzichtig en structureel om van iemand af te komen die werkelijk geen Nederlands kan. Kortom te doorzichtig ik raad je echt aan hulp te zoeken. Misschien ben je een hopeloos geval maar het is het proberen waard.

    /   Beantwoorden  / 
 39. robert

  osmannetje ik heb je nr gebeld en krijg mrv brokken aan de lijn.ik ben het niet gauw eens met nilsson.maar nu wel.je bent zielig .wat je doet,wat je ook zegt prik dwars door je heen jongen.en dat neuke van je,denk dat je nog maagd ben en nog wel een tijdje zal blijven.maak je maar bekend adres huisnr naam.kan je is voelen hoe veel rek er in je endeldarm zit.met die iets te gekke grote domme kop van je.

    /   Beantwoorden  / 
 40. robert

  ik denk ook dat we met twee osmannnetjes te maken hebben osman 1,jaar of 13 , osman 2 opper osman jaar of 15 .en zoals ik eerder schreef, mag blij zijn dat jullie kunnen pissen met die peen van je zonder nadruppelen.en je rechterklauw lam trekken.met dat slappe pikkie me moeder bevredigen hahahah.je krijg me cavia nog niet geil.zielige stumpers.ga buitenspelen lekker weer.

    /   Beantwoorden  / 
 41. Richard

  De allochtonen kunnen allemaal de tyfus en een flink portie lood in hun teringkop krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 42. Nilsson

  Richard ben jij misschien Osman.

    /   Beantwoorden  / 
 43. Popje

  @Osman,

  Ik heb echt zwaar medelijden met jou, triest als je zo door het leven moet en met je medemens omgaat.

  @Nilsson, ik bedoel het helemaal niet zo, maar als je hier jouw Isalm door wil duwen, ga dan lekker naar een land waar dat heel de dag beleefd word en laat ons alllen lekker in VRIJHEID leven

    /   Beantwoorden  / 
 44. Popje

  @ Osman, ga ook even heel goed Nederlands leren.

    /   Beantwoorden  / 
 45. birtanem

  osman zit niet over hun in ik ken wel meer mensen die net zo megolisch zijn het enige wat ze kunnen is blaffen maar je weet blaffende honden bijten niet , maar ze moeten eens goed weten dat ze nooit ons tegen kunnen houden moslims zijn over ze komen voor elkaar op denk daar maar aan negeer deze mensen ze zijn jou woorden niet waard. ik vind het ook dat het niet zo moet maar als mensen nou eenmaal niet luisteren hebben ze pech.

    /   Beantwoorden  / 
 46. osman

  ey flikkers jullie zijn gwn klootzakken dit is mijn nummer 0643543786 als je de man bel mij dit is de laaste keer dat ik iets typ voor jullie jullie zijn zo bang om te bellen of om te komen maar als ik weet wie jullie zijn he had ik jullie een voor een dood gemaak niet moslim kk joden mogen opkk en ik neuk al jullie moeders als je lef heb bel me anders mag je zoveel typen ik heb niks te zoeken met zielige mensen hadi ciaoo hoerenkinderen

    /   Beantwoorden  / 
 47. Nilsson

  Prima popje misschien heb ik je woorden verkeerd geinterpreteerd. Overigens heb ik niets met de islam (met geen enkele religie)en vind ik ook dat mensen (in ‘t algemeen) moeten integreren in de samenleving. Helaas moet ik bekennen dat er een groep Nederlanders is (op dit blog osman, geen buitenlander en Richard) die meer moeite hebben met normale omgangsvormen dan buitenlanders, je kunt je afvragen wie er het nadrukkelijkst aan integratie toe zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 48. Richard

  Allochtonen…het zijn net vlooien.

    /   Beantwoorden  / 
 49. @Ali

  Beste Richard,

  what een primitive volk is dit – ik hoop niet dat hele nederland zo is – Moslims zijn niet bang van jullie en je mag zeggen wat je wil maarmet respect voor hun geloof. Do je dat niet, dan vraag je confrontatie en dat is wat ze heel goed kunnen doen (Vechten).

    /   Beantwoorden  / 
 50. osman

  vriend op straat neuk ik al die nederlanders thuis neuk ik al jullie wijwen maar nu neuke aande kant een voor een ga ik iedereen pijn geven alleen maar nederlanders vlooien he kijk naar je vrouwse kut haartjes vol met vlooien vriend dus drm mogen jullie allemaal opkk ik bedereig jullie allemaal vriend bel me maar als ik jullie pak een voor een slachte 0643543786 dit is mijn nummer

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joshua

   Jullie koran staat vol met smerige woorden, want jij weet niets anders te vertellen,ONDANKBARE HOND!!!

     /   Beantwoorden  / 
 51. Elias_levi's

  Peace be upon you

  Wat een loser(ook voor al diegene die hier de Islam zwart proberen te maken zonder geringe kennis), Jullie proberen dan ook echt jullie tijd in te steken om zulke onzin uit te kramen! Denken jullie echt dat jullie intelligent zijn? Zogenaamd zij die toevalig beter weter zijn, die beschaafd zijn?.Ja wat zullen toch de Moslims onder de indruk staan van deze onzin die hier wordt uitgekraamt hhhh!Maar eending ik sta niet onder de indruk van deze valse theorien,en indoctrienes!ik zou eerder zeggen dat jullie niks zijn dan een helden op sokken!Ik sta ook niet helemaal onder de indruk van de vocabulaire getakkenhak hier!Psychologisch helpt het wel omdat jullie hiermee in elkaar steun vinden over een bepaalde mening..

  Update: elke sukkel die een geloof,groep of een gemeenschap in den geschiedenis probeerde te minachte is verre om zich een beschaafde mens te noemen!Een beschaving is geen bechaving als het niet gepaard gaat met,Tolerantie,vrijheid van meningsuiting en geloofsovertuiging! Degene die zoals jullie denken en reageren vanuit subjectieve invalshoeken zijn verre van beschaving!Als jullie nou echt beschaafde en intelligente mensen waren geweest zouden jullie de niet de anders denkende in hun denkwijze permiteren en de zogenoemde democratische idiologie aan de andere voortleggen!Denk eens na mens!Godzij dank bestaat ons Nederland niet alleen uit jullie soort catogorie mensen!

  No hard feelings, Peace be upon you

    /   Beantwoorden  / 
 52. John Doo

  Geert Wilders maakte een film genaamd “Fitna”.
  Niets mis mee… Zeker gelet op de herkomst
  van de beelden. Al die beelden waren gewoon
  eerder ook in het nieuws te zien… Bepalend.

  De nieuwsberichten waren wettelijk toegestaan.

  De beste man deed niets verkeerd. Het verloop
  achteraf is alleen vreemd. Geert Wilders wordt
  een verwijt gemaakt. Terwijl de media vrij uit
  gaat. Toch een beetje tegenstrijdig allemaal.

  Enige logica voor zijn veroordeling ontbreekt.
  De media diende dan gewoon ook terecht te staan.

    /   Beantwoorden  / 
 53. bess

  hahaha Richard denk niet slim te zijn via internet je mening te uiten.

  Je komt heel stoer over ben jij dat??

  waarom als ik voor jou neus zou staan zou je niks durfen zeggen?
  je weet het dus beter ben je stil;)

    /   Beantwoorden  / 
 54. een marokkaaaaaaan lkr

  vieze kk christenen je moet niet zo praten mongool viezze kk zwerver heb respect voor alle geloven kk hendi beter kan je dan je vieze bek met poep houden ja ezel kkr richard en all die zwervers die dat zeggen zometeen ga je zien met wat ik je reet veeg

    /   Beantwoorden  / 
  1. JoB

   Je kan wel lezen en ruiken uit wat voor een smerige ISLAM beerput jij komt!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 55. Je KK Moeder

  Al die kankermoslims hier op dit dieptrieste forum:
  ROT LEKKER OP NAAR JE EIGEN / HET LAND VAN JE KANKERMOEDER!

    /   Beantwoorden  / 
 56. sandra

  Niemand moet oproten naar een ander land de wereld is van god en god heeft de wereld voor ons gezenigd voor de moslims joden christenen…
  Daarom moet niemand naar een ander land gaan ik voel me echt beschaamd tegenover de moslims ze zijn zo hard in hen geloof ze blijven goed in hun schoenen staan.
  Hen geloof is zo hard dat iedereen jaloers op hen is het is de sterkste geloof. Omdat er veel niet tegen kunnen worden ze gediscriminerd. Is er dan zoveel racisme in de harte van de ongelovige of de mensen die denken dat ze gelovig zijn.
  Dan mogen jullie best weten dat god dit niet geloof noemt.

    /   Beantwoorden  / 
 57. els

  KK MOEDER
  IK BEN EEN BELG EN BEKEERD NAAR HET GELOOF ISLAM DUS IK BEN EEN MOSLIM EN MIJN MOEDERLAND IS BELGIE. KAN JIJ MIJ NU HELPEN NAAR WAAR IK MOET GAAN. SCHAAM JE LEVE DE MOSLMS LEVE DE MOSLIMS EN TRUG LEVE DE MOSLIMS

    /   Beantwoorden  / 
  1. kabouter plop

   amai,ik dacht je leef maar ene keer,ik als kabouter belg.maar jij als moslim belg.ja daar kan geen dwerg tegenop.ja sorry maar ik heb met u te doen.maar het geef niets me oma ging ook met de duitsers.je bolletje wordt op den duur gewoon kaal geschoren.lieve els.

     /   Beantwoorden  / 
 58. hassa

  Als ik deze afbeelding morgen nog zie op internet, dan grijp ik je bij je strot.

    /   Beantwoorden  / 
 59. Metalsia

  Kk hoeren hollanders o Jezus is geweldig fack die kk Jezus van jullie. En jullie zogenaamde Maria, Jozef, En noem maar op.
  Lik de behaarde kutjes van jullie moeders en pijp de behaarde lullletjes van jullie vaders dit is bestemd voor de kk hollanders kaas kopjes.. zijn nu in de aanbieding bij AH XL 50% korting.

    /   Beantwoorden  / 
  1. JoB

   Je kan wel lezen en ruiken uit wat voor een vieze ISLAM beerput jij komt!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 60. Joni

  Fack you antichrest fack you juden fack You Bibel

    /   Beantwoorden  / 
 61. Joshua

  Fack you antichrest fack you juden fack You Bibel
  Fack YOU antichrest Fack You Moslims Fack you koran

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.