Geert Wilders nóg eens in 1 adem met Hitler

De PVV is boos en niet geheel onterecht. Geert Wilders wordt met Fitna de film in een lesboek (!) in één adem genoemd met het boek Mein Kampf van de hand van wijlen Duits dictator en massamoordenaar Adolf Hitler. Het voor lesdoeleinden gebruikte boekje is een uitgave van De Dag van de Democratie. De PVV in persoon van de immer gezellige Martin Bosma is in elk geval flink gepikeerd. De zin waar het allemaal om gaat publiceerde NRC Handelsblad op hun website en hij luidt als volgt:

"De film Fitna van Geert Wilders of het boek Mein Kampf van Adolf Hitler, zijn
gebaseerd op eenzijdige denkbeelden"

 Eén overeenkomst is er in elk geval tussen Geert en Adolf. Ze zijn allebei democratisch verkozen…zegt het volgende filmpje…

Lees ook:Wilders stelt Koran gelijk aan Hitler’s Mein Kampf
Lees ook:Van rechter mag Geert Wilders provoceren
Lees ook:Website Geert Wilders’ Fitna online
Lees ook:CDA en alle anderen in paniek door film Wilders
Lees ook:WildersIsNotHolland.com

7 reacties op “Geert Wilders nóg eens in 1 adem met Hitler

 1. F.Floor (62)

  Maar wat het NRC er niet bijvertelde was dat “Mein kampf” ook helemaal niet is geschreven door decoratieschilder Adolf Hitler – maar door de joodse geleerde prof.dr.Haushofer die de copiën van zijn manuscript in wording in A.Hitlers cel liet bezorgen. De inhoud ging ook al niet over joden maar over een manier om een vastgelopen economie zo snel mogelijk weer aan het lopen zien te krijgen – later door Hitler inderdaad toegepast met de aanleg van Rijkswegen en iedereen kreeg een Volkswagen.

  Na de oorlog werd ook prof.dr.Haushofer voor Neurenberg gedaagd – maar de rechters wilden hem persé alleen als getuige horen en beslist niet als verdachte. Ze toonden hem schaar en lijmpot die in A.Hitlers cel was gevonden.
  De prof was gebroken en zijn wetenschappelijke carriëre vernietigd. Hij stierf vrij kort erna.
  Daarna zijn wel 600 “dagboeken” van A.Hitler “opgedoken” – totdat bleek dat de decoratieschilder helemaal niet schrijven kon maar wel uitstekend kon kliederen: vooral op psychedelische reclameposters was hij uniek in… dat werd later nog een vak!

  Kliederwerk a-la de ‘Submarine’-fim van de Beatles vergelijken met de film Fitna is een conclusie die natuurlijk iedereen mag trekken – maar volgens mij haal je op deze manier het peil van de politiek, alsmede het gehalte van journalistieke “verslaggeving” nogal omlaag.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gerard

  Nog nooit waren er zoveel redenen om op Wilders te stemmen.De dag van respect,gesteund door tal van organisaties,bedrijven en andere gesupsidieerde nitwits,heeft in een zin Hitler en Wilders gelijkgesteld.
  Deze informatie wordt aan onze kinderen als lesstof op de scholen naar voren gebracht.
  Het totale gebrek aan respect voor mensen,die daar heel democratisch anders over
  denken wordt heel populistisch onder het vloerkleed geveegd.
  De indoctrinatie van dergelijke gedrag is in een democratie onaanvaardbaar en deze organisatie en hun sponsors cq medestanders
  zullen de gevolgen moeten accepteren.

    /   Beantwoorden  / 
 3. bertje

  leuk zo,n filmpje van Jiskefet.Herman Koch als linkse mafketel,en ook zo goed gespeeld. dat ventje met dat bord en dat petje.ja dat zijn vaklui. die werkloos daar achter met die opgeplakte strobaard werkelijk geniaal.zou wat zijn als die mensen echt bestonden,geen werk,met een bord voor je kop, de hele dag rond lopend,stinkend naar rabarber,zeggen dat de ideeen van een ander niet deugen,terwijl je er zelf,een in je hoofd gefantaseert waanidee op na hou.

    /   Beantwoorden  / 
 4. F.Floor (62)

  Inmiddels heeft de staatssecretaris de vereniging opgedragen de betreffende passage uit de lesboeken te verwijderen middels een rectificatie. Terecht lijkt me zo: de Wet schrijft nu eenmaal voor dat in lesboeken geen onware dingen mogen instaan.
  Als die staatssecretaris nou toch bezig is op ziften over dingen die niet waar zijn dan weet ik er zo nog wel een paar op te noemen radiomonteur Siegmund Freud (ontmaskerd in 1988), de oerknal (door de vondst van een bel anti-materie in 2003 onderuitgegaan), de evolutietheorie van Darwin (ging in 2002 onderuit: er bestaat alleen degeneratie), het bestaan van sinterklaas (schijnt in 556 overleden te zijn in Turkije), de afstamming van mensen van apen (ging in 2006 door genenonderzoek onderuit), het volledige eerherstel van chirurg dr. Mesmer (in 1998 door psychiaters tot de 1e wetenschapper op hun vakgebied verklaard),
  en zo zou ik nog wel x-malen kunnen doorgaan.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Flash

  Men vergelijkt Wilders met Hittler??

  Moet ik de Moslims dan ook met de joden vergelijken?
  Gaat het om geloof? OK, het waren toch de joden die Jezus hadden gekruisigt?

  Sorry maar zo kunnen we altijd wel een vergelijking uit 2000 jaar historie halen. Een beetje érg achterhaald.
  Ik kan me niet herinneren dat Wilders ooit beweert heeft dat Moslims vernietigd moeten worden.

  Is het niet juist het huidige kabinet dat de zwakkeren en ouderen volledig in de steek laat? Zich schuldig maakt aan verwaarlozing van deze groep mensen? Met name de ouderen, die Nederland met hard werken en pensioenpremies betalen Nederland weer heeft opgebouwd na de oorlog. Die generatie die ervoor heeft gezorgd dat balkenende heeft kunnen studeren in een veilig Nederland.

  Laten we eens 30 jaar terug kijken toen die generatie nog hard aan het werk was. De tijd dat het nog gezellig en veilig was in Nederland. Laten we ons eens richtwen op de grote factoren die Nederland hebben veranderd. En oordeel dan opnieuw.

  Geert Wilders is er voor de Nederlanders. Toch vreemd dat een hoop domme Nederlanders dit afwijzen en afkeuren.
  Dat zijn juist de Nederlanders die de Moslims belachelijk maken naar mijn mening. Ze nemen het maar op voor de zogenaamde “goede” Moslims. Wat is er mis met deze “goede”Moslims? Kunnen zij zichzelf niet verdedigen? Kunnen zij geen eigen partij oprichten?
  Nee, deze groep houdt zich verdacht stil. Zijn ze het misschien toch wel eens met extremistische moslims? Waarom komen zij niet voor zichzelf op? Kan iemand me dat uitleggen?

    /   Beantwoorden  / 
 6. @Flash

  @Flash
  En jij bent zeker zo’n typje dat zich laat leiden door zijn angst en de angst van anderen, zo één die de hele dag met beklemmende angsten – die deze uit wanhoop in de rondte schreeuwt zonder hierover na te denken – achterover zit en van de WW-uitkering leeft? (of heb ik het mis?)

  Trek WW-uitkeringen, stem op Wilders en help het land naar de maan! Denk toch eens na en doe is wat…

    /   Beantwoorden  / 
 7. @Flash

  Geert Wilders is er voor de Nederlanders? Niet voor mij…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.