Wat zijn we toch tevreden

Bijna alle berichten over de grote, grote Afghanistan-top die vandaag in Den Haag gehouden werd, spreken van een zekere ‘tevredenheid’. De Nederlandse bewindslieden zijn ‘tevreden’ over de resultaten. Hillary Clinton is ‘tevreden’ President Karzai van Afghanistan is ‘tevreden’. Ondertussen wordt de Nederlandse regering beloont voor de gastvrijheid met de vraag nog even wat langer in Afghanistan te blijven met een stuk of wat militairen. De SP zag het al aankomen en het lijkt erop dat het dan ook gewoon gaat gebeuren: Nog eens een paar jaar stofhappen en bermbommen ontwijken in Uruzgan. Gelukkig (en dit is sarcastisch) is volgens Hillary de Taliban best bereid tot verzoening en gaat Iran helpen met die ‘wederopbouw’. Den Haag twee dagen (bijna letterlijk) op z’n kop, zeer waarschijnlijk een verlenging van een missie waar iedereen egenlijk al heel lang van af wil en toch is iedereen ‘tevreden’.

Lees overigens de openingsspeech van premier Balkenende hier.

Lees ook:7 Nederlanders gewond bij aanslag in Deh Rawod
Lees ook:Opnieuw Nederlander dood in Afghanistan
Lees ook:Van Middelkoop vraagt om uitleg Argos-journalisten
Lees ook:Spotje ‘tegen de oorlog’ van SP
Lees ook:D66 twijfelt over objectiviteit lespakket Afghanistan

4 reacties op “Wat zijn we toch tevreden

 1. Ed

  alle grote muilen verzamelen !

    /   Beantwoorden  / 
 2. buitje

  Ja wel Merkwaardig dat Ik Hoorde dat de UN in Afghanistan zit om de papaverbelangen van de joden veilig te stellen,dat deden ze eerder in de geschiedenis al vaker drie ker hebben de joden de Engelsen naar China gestuurd om de opiumbelangen op te dringen!

  Dús Soldaat Je vecht voor de joden die die heroine Jouw Kind Hiér op de lagere scholen in de Armpjes spuiten samen met hun semietenvrinden !!

  http://aart-liberty.blogspot.com/2010/01/het-verband-tussen-911-en-de-detroit.html?

  Wat Ik van de israelieten Weet is dat zij bij aanslagen een cameraploeg hebben meelopen om de aanslagen te filmen !

  Als joden Onze Kinderen op de lagere scholen misbruiken en verwoesten staan ze ook constant te filmen en te fotograferen , enerzijds om de Kinderen de schuld aan de misdaden die zij zelf pleegden aan te wrijven en ze daar mee te chanteren aan het einde van de verkrachtingsweek/schoolreisje , en vast ook om zich gezellig samen aftrekkent en likkend nog zo nu en dan herinneringen op te halen !

  Ook plaatsen deze terroristen de daar bij gemaakte filmpjes en fotos op internet en laten zich afschermen door joodse bendeleden in de regering , staat en politiedienst tegen tracering en vervolging , ballin is een groot aandeelhouder daar aan !Tevens saboteert die en zijn bende zo goed als élke vervolging en Onderzoek naar en Tegen misbruikers en verkrachters als ze betrokken of gelieerd zijn aan de massa verkrachtingen op scholen , zoals buschauffeurs en joden , en joden in het algemeen , dát is schering en inslag !

  U Kunt Èlke joodse terreurspecialist daar voor Aanspreken , ruud lubbers, doctors van leeuwen , dries van agt , herr fritz bolkestein , mark rutte , pechthold , van mierlo , marriette hamer , herr tang van de pvda , maxim verhagen , élke jood in de rechtbank , élke jood in de advocatuur , élke jood die scholen aan doet , élke jood die kerken en religien aan doet , media en tv joden ,leon de winter , frits bom ( een tv ex “ombudsman maar liefst ), élke jood in de eerste en tweede kamer , militaire diensten en veiligheidsdiensten , ook op de universiteiten , in de NCTb en bij Jeugd zorg , deze laatste drie waren het afgelopen jaar lekker en herhaaldelijk bezig om frauduleuze fake “wetenschappelijke?” berichten en namaak onderzoeken te verspreiden . ook in Amerika , om de Volkeren wijs te maken dat er op scholen niets aan de hand was , er géen massa Kinder verkrachtingen , er géén zeer veelvuldige martelingen en torturen zouden zijn gepleegd , er niet drugs en gif in de Kinderen ingespoten zou zijn , daar aan grof bijgestaan door ballin en de sekteleden in de politiek en staat tot moordpogingen en eerder vele wél geslaagde moordpogingen aan toe !

  We zijn op dit moment in handen van een criminele sekte die zijn weerga niet heeft en het Land gijzelt met bedreigingen , moord , afpersingen , misleidingen en bedrog , met behulp van misbruik van criminele zelf bedachtte wetgevingen , instituten en instanties , rechtsystemen , media die voor 96% hun eigendom Wereld wijd zijn , terreuraanslagen , meervoudige moorden en moordaanslagen op Burgers , Kinderen en Presidentskandidaten , leden van die sekte zitten heden gelijkelijk verdeeld over de meeste politieken partijen , dús Wie U ook Kiest , U zúlt altijd in handen van dat joodse misdaadsyndicaat vallen !

  Leden van deze sekte zijn zelfs zó ernstig geestelijk verminkt dat ze de lagere klassen van hun eigen volk afmaken en uitroeien , door middel van bestraling en gif , en door ze achter te laten in gebieden waar van ze weten dat daar de pleuris gaat uitbreken ook !
  Ook met Duitsland , een oorlog die nú blijkt zij zélf in scene gezet te hebben , dús ex kamp joden , u mag uw eigen volk danken voor de eer die u had , dát is deels ook het bezwaar/de aanklacht van een ex kamp jood Shahak tegen zijn eigen volk!

  Dús op Dít Moment laat U Zich de les lezen door dutrouxes , nét als ted bundy ook een jood by the way , , laat U Zich veroordelen door bendeleden die stuk voor stuk ergere dingen op hun geweten hebben dan U in Uw Hele Leven niet eens kunt verzamelen , laat U Zich aanklagen door bendeleden die stuk voor stuk erger zijn dan Wie dan ook Die ooit voor de rechtbank gestaan hebben , op dit moment is de overheid door deze sekte en hun decennialange invloed veranderd in een terreurstaat , van waar uit ze Ons plunderen !

  Deze bende wordt op dit moment extra gesteund door avigdor lieberman die activisten naar alle Westerse Landen gestuurd heeft om nog eens extra te intimideren ,saboteren , rechtsgang en Communicatie te verstoren en intimideren !

  Dit Land dat de Westerse Wereld al bij herhaling met atoomwapens heeft bedreigd , niet alleen Iran , heeft nu zelfs nota bene 6 duikboten van Duitsland gekregen ,de minister van defensie daar is een jood , bilderberg , kunnen ze de doelen die verder weg dan 2000 Km liggen ook van een atoomwapen voorzien , de Wereld beter boobytrappen , bedreigen en gijzelen , Amerika en Europa is amper twee jaar geleden al aan een aanslag met atoomwapens door hen ontkomen , die hadden ze al helemaal tot California ,op het Vaste Land kunnen krijgen,ook wéér miljoenen leden van hun eigen volk waren achter gelaten en waren ook omgekomen was dit door gegaan , dat was de ploeg die naar China verhuisde , maar ze hebben nóg een héél land vól met dezelfde gekken !Ik Ben tevens zéér Overtuigd van het Feit dat ze die wapens Nú misbruiken om Mensen te smokkelen , en wanneer ze overgaan op het verspreiden van hun atoomwapens , dát zullen We van zelf Merken ?

  Ook de IRT affaire , een “infiltratieoperatie?” , ja dát Had U Gedacht , dát was Ons door de , óók toendertijd , ballinbende wijs gemaakt , nu Blijkt het dat er miljarden mee zijn verdiend aan het zelfde spul dat zij , de joden , op de lagere scholen ook tijdens de massale verkrachtingen in de Kinderen spuiten !
  De politieke en overheidsjoden , de grootste , smerigste drugsdealers in het Land !

  Nu is de rechtbank de PVV en de Democracy aan het schaden , die zijn via hun media de PVV en de Kiezer al maandenlang aan het bedreigen en afmatten in opdracht van hirsch ballin en alexander pechthold en nu afmaken , dit is pure terreur van een staat die in handen van terroristen is !

  Hirsch ballin had eerder Hero Brinkman al laten drogeren en misbruiken in een bar en daar na de joodse media Hen nog erger laten schaden !
  Dit zijn zware criminelen

    /   Beantwoorden  / 
 3. Andrei radiozu

  Hey I have been following your articles quite a lot & I must say that you come across as a pro in your area of study. You should start blogging more often , it would be really great.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.