Van Middelkoop vraagt om uitleg Argos-journalisten

ChristenUnie minister van defensie Van Middelkoop wil bewijzen zien van de journalisten van het radioprogramma Argos. Na 'jarenlange voorbereiding' was het radioprogramma Argos gisteren de aanstichter van een nieuw voorval rond de Afghanistan oorlog. Nederlandse soldaten zouden tegen de afspraken in 2002 meegevochten hebben met Amerikaanse soldaten in Kandahar, oost-Afghanistan.  Dit nieuws valt samen met het bericht dat Georgië troepen naar Uruzgan zal sturen als Nederland de missie in Uruzgan zal verlengen (Radio1 journaal).

Lees ook:Nog twee jaar naar Afghanistan, maar dat mogen we niet weten
Lees ook:Laat Amerika haar soldaten in de steek?
Lees ook:Wat zijn we toch tevreden
Lees ook:Goed dat ze er zitten: Pauw en Witteman in Uruzgan
Lees ook:Tweede Kamer: Tsjaad of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.