Categorie: "Filmpje"

FILMPJE Verslag van Al Gore bijeenkomst

U kon mij gisteren al volgen op het onvolprezen Twitter, maar nu dan ook echt het videoverslag van mijn bezoek aan de speechtoestanden van 'Groengoeroe' en 'bijna president' en volbloed Amerikaan Al Gore. Minister Jacqueline Cramer van Milieu was er overigens ook bij en prees Al Gore alom. Met zijn film Inconvenient Truth zette Gore de wereld op zijn kop. Bij de speechgelegenheid waren ongeveer 700 studenten aanwezig die een paar vragen mochten opstellen voor Al Gore. Echter wilde Gore hier niets van weten, of had hij er geen tijd voor. Gevolg was flinke boosheid onder de studenten. Klik verder en bekijk het FILMVERSLAG.

FILMPJE: PvdA Game; Super Wouter Bros

In mijn eeuwige surfdrift (het valt mee) kwam ik dit zeer aardige filmpje tegen. Een persiflage op Wouter Bos en zijn PvdA. Speel met Wouter het bekende Super Mario Bros in Nederlands interieur. Het bekende Super Mario liedje zit er achter en de huppende Wouter Bos in het beeld is komisch. Kijkt u zelf.  

 

 

 

Een komkommertje: Hans Teeuwen over Nederland

In het kader van de moeilijke tijd voor uw TweedeKamer.blog.nl redacteur, ook wel de 'komkommertijden', een filmpje waarin de cabaretier Hans Teeuwen op geheel eigen wijze zijn visie op het 21ste eeuwse Nederland geeft. Het lied draagt de titel 'Nederland', waarmee weinig over de inhoud gezegd wordt. één strofe uit het nummer, om een idee te geven:

We krijgen een hele domme koning met een dikke kop
Daar kan die niks aan doen
Maar het valt wel op
Het komt…. Het komt omdat tie niet denkt maar lekker eet
Net als dat Argentijnse mokkel met die dikke reet

Met dat laatste ben ik het overigens niet eens, Maxima heeft een prima achterwerk. Luister en oordeel zelf.