Uit de Ouwe Doos… Links- of rechtsdragend?

Pas op, dit is een beetje flauw. We schrijven oktober 2006, net voor de verkiezingen. De verkiezingsgekte is losgebarsten en journalisten weten dan blijkbaar slecht wat ze nu weer moeten vragen aan de heren en dames politici. Nu kwam een verslaggever van Vuur.nl met de nuchtere vraag of de politici in kwestie ‘links- of rechtsdragend’ zijn en of dat dan overeenkomt met de politieke kleur van de persoon. Wie zien we voorbij komen? Jan Marijnissen, Wouter Bos, Winnie de Jong (weet u nog, van de LPF), Jan-Peter Balkenende en Gerrit Zalm. En die laatste is de enige die fatsoenlijk antwoord geeft. Zalm is (hij zegt het met enige stelligheid) rechtsdragend. Bekijk het filmpje hieronder.

Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Wouter Bos over Hyves
Lees ook:Zalm: Bos moet minister worden
Lees ook:Agnes Kant over haar vuurdoop
Lees ook:Marijnissen for President?
Lees ook:SP wil niet met CDA

Eén reactie op “Uit de Ouwe Doos… Links- of rechtsdragend?

  1. Ed

    is het de moeite waard om met JPB te praten ?
    niemand wordt er wijzer van !
    eerder doodziek !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.