Geen sex voor Marijnissen

Jan Marijnissen zou zondagmorgen een radiointerview geven. Hij krabbelde terug toen hij hoorde dat er misschien over liefde en sex gepraat zou worden. Hij maakte rechtsomkeerd en het interview werd afgeblazen. De radiozender, 100% NL, stuurde een persbericht de wereld in om heel Nederland op de hoogte te stellen van deze U-turn. Meer weten over de preutse moraal van de SP leider? Lees verder op radioactive.blog.nl.

Lees ook:Balkenende houdt nog steeds niet van satire
Lees ook:Nieuw boek zegt: ‘Nederland nog altijd gidsland, getuige Jacobse en Van Es’
Lees ook:Vlamingen zijn wel ‘leuk’: filmpje Carl Huybregts in DWDD
Lees ook:Volg Prinsjesdag interactief via Twitter (helemaal Web 2.0)
Lees ook:Plasterk doet het zelf met een gitaar

Eén reactie op “Geen sex voor Marijnissen

  1. Jan Truijens

    Ik kan me voorstellen dat Marijnissen op zondagochtend na 100 km rijden (van Oss naar Hilversum?) geen zin in sex heeft. Dat is niet preuts, dat is menselijk. Misschien kende hij het radioprogramma en de interview-muts niet goed genoeg en speelde hij ‘op safe’. Zoals dat bij Spuiten en Slikken gaat, daar zou ik ook voor bedanken… Dat rotsooien met BN-ers om je programma proberen op te waarderen is een vorm van pooiergedrag waar meer mensen voor zouden moeten passen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.