Wat ging er mis bij de PvdA?

Wat ging er nou precies mis bij de PvdA tijdens de verkiezingen afgelopen november? Net als bij VVD is nu ook bij PvdA een commissie aan de slag gegaan om de nederlaag tot op de bodem uit te zoeken, en we de 'commissie Vreeman' onder leiding van burgemeester Vreeman van Tilburg. 

  

Op de site van de partij lezen we dat de commissie veel lastige vragen moet beantwoorden. Zelfreflectie is ook niet gemakkelijk, zeker niet na die negen verloren zetels. Gelukkig staat de commissie open voor nuttige suggesties, die we dan ook naar de commissie kunnen mailen. Het adres vindt u hier… 

 

Lees ook:Commissie Vreeman publiceert vandaag PvdA-rapport
Lees ook:COLUMN Ik klaag de Staat aan
Lees ook:Peilingen voorspellen NulNL en Lijst Eén Fortuyn
Lees ook:Peiling: CDA en PvdA dichter bij elkaar
Lees ook:RTL-zaak geheime notulen Irak gaat gewoon door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.