Uitzendbureaus jatten zorgtoeslag

Enkele honderden Poolse bouwvakkers zijn regelrecht bestolen. De zorgtoeslag waar de Polen recht op hebben verdwijnt regelrecht in de zak van de uitzendbureaus. Daarnaast waren die Polen ook nog eens niet verzekerd. Het mag dan zo zijn dat de Polen zich niet altijd even goed gedragen, maar van ze stelen is ronduit slecht en onterecht. Ze bouwen tenslotte onze mooie nieuwe serre, onze fonkelnieuwe badkamer, zetten er een keuken in en dat allemaal voor spotprijzen. Maar dus zonder zorgverzekering én toeslag. Gelukkig kwam SP-kamerlid Paul Lempens er achter (daar is hij kamerlid voor) en is staatssecretaris van Sociale Zaken De Jager nu in actie gekomen.

Lees ook:Tsunami van Polen?
Lees ook:SP: verbied leenreclames
Lees ook:Geen stilte voor de storm
Lees ook:Toekomst PvdA in handen van twee ministers
Lees ook:Moszkowicz niet alleen pissig op Jort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.