Donner wil met 70 pas pensioen: Leven lang werken en dan dood

Onze koningin is het al en heeft ook niet zo'n zwaar baantje. Hijzelf hoeft het natuurlijk ook niet meer mee te maken, Donner heeft de leeftijd van 59 al bereikt en kan na zijn lullige ministersbaantjes over anderhalf jaar op z'n kont gaan genieten van vervroegd pensioen. Maar het grootste gedeelte van de twintigers van nu, moeten tot hun 70ste door, vindt de minister van sociale zaken en werkgelegenheid. Alsof (het alom bekende voorbeeld) een stratenma(a)k(st)er tot zo'n leeftijd op de knieën kan en alsof een brandweerman/vrouw (enkelen daargelaten) tot zijn of haar 70ste de rook in kan. Dan moet de gezondheidszorg en het algemeen welzijn wel heel erg gaan stijgen.

Lees ook:RTL verwisselt ministerspost
Lees ook:Inbrekers GPD tóch vervolgd?
Lees ook:Donner: Hou die lonen laag
Lees ook:VVD: AOW-leeftijd niet omhoog
Lees ook:Politiestaat Nederland: Ministerie breekt in bij persbureau

2 reacties op “Donner wil met 70 pas pensioen: Leven lang werken en dan dood

  1. Tim

    De gedachte dat arbeid vrij maakt is één van de weinige erfgoeden die wij overgenomen hebben van het Nazi rijk zonder het door te hebben gehad…

      /   Beantwoorden  / 
  2. m. van loon

    donner die is gek.laat iemand die echt werkt daar over beslissen. niet die pluche gangers.die weten van WERKEN voor een gewoon loon niets af.als ze tekort komen wordt de graaimachine in werking gesteld.doe de sociale dienst afschaffen tot de 30 jaar.en geef alleen diegene die het hard nodig hebben.de gemeentes weten precies wie daarvoor in aanmerking komt. dat zijn niet degene die 2 mnd.op vacantie gaan met hun grote auto.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.