Aboutaleb door de knieën

Hij heeft nog even voordat hij burgervader van de Maasstad wordt problemen in de Kamer, Ahmed Aboutaleb. De staatssecretaris van Sociale Zaken heeft in een ongebruikelijk enthousiast emailtje zijn 50 euro extrraatje voor de minima een 'spectaculaire PvdA-actie' genoemd. De Kamer was op z'n zachtst gezegd 'not amused' en Ahmed moest 'door het stof' en zijn excuses aanbieden. Misschien is het ergste van het geheel nog wel dat Aboutaleb de email niet zelf schreef, maar er wel (achteloos) zijn handtekening onder zette. Een medewerker van Ahmed schijnt het mailtje vluchtig voorgelezen te hebben waarop Aboutaleb bevestigde dat hij het wel goed vond. Een beetje slordig van de toekomstige burgemeester. Hopen dat Ahmed niet de tweede Bram Peper wordt in Rotterdam.

Lees ook:Aboutaleb nieuwe burgemeester Rotterdam
Lees ook:Weldoener Aboutaleb: 50 euro met kerst voor arm Nederland
Lees ook:27.000 euro voor ontslagen KN-redacteur
Lees ook:Wilders vraagt aandacht: ‘Aboutaleb moet uit kabinet’
Lees ook:Moslimadvocaat staat niet op voor rechter: CDA en VVD boos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.