Donner: Hou die lonen laag

Hét nieuws van vandaag, naast die ellende met de Amsterdamse metro natuurlijk, is toch wel dat minister Donner van sociale zaken en werkgelegenheid oproept tot loonmatiging. Donner redeneert als volgt: Als de lonen gematigd worden, kan de inflatie in bedwang worden gehouden, verhoogt de internationale concurrentiepositie en dus sterkt de economie iets. Goed punt van Donner. En wellicht gewoon noodzakelijk voor Nederland om een beetje mee te kunnen blijven doen. Gevolg voor u? Een tijdje geen loonsverhoging. Overigens moeten de Vakbonden nog wel akkoord gaan met de matiging…

Lees ook:GroepGeert boos op Donner
Lees ook:Een Brief aan… Jan Marijnissen
Lees ook:Defensiepersoneel krijgt bijna acht procent meer loon
Lees ook:Kamer wil dat Donner ontslagrechtplan herziet
Lees ook:CDA wil weer 40 uur werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.