GroenLinks, in godsnaam!

GroenLinks heeft genoeg van al het gedoe rond de concerten van Madonna. SGP-jongeren hielden al gebeden voor de provocerende superster, die met een doornkrans op haar hoofd de kruiziging van Jezus naspeelt tijdens haar concert.

De SGP-jongeren overwegen zelfs om Madge aan te klagen voor godslastering. Minister Donner gaf eerder aan ‘begrip’ te hebben voor de acties.

GroenLinks vindt het allemaal maar onzin. Met hun actie "Vrijheid van menigsuiting. In Godsnaam" roepen ze op tot wederzijds begrip. De actie is dus niet gericht tegen mensen die zich gekwetst voelen door het concert. Madonna heeft het recht om zich lekker uit te leven op haar podium en laten we eerlijk zijn, er zijn genoeg mensen die veel geld neerleggen om het te aanschouwen.

Ik ben er helemaal voor. Of Madonna nu grote blijk geeft van smaak, daarover valt te twisten. Maar ik vind het ontzettend irritant dat zo’n concert door gelovigen wordt gebruikt om met een morele supperioriteitsgevoel een beetje beledigd te gaan doen. Wetende dat Madonna altijd wel publiciteit trekt…

Bron: Rorate, GroenLinks

Lees ook:GroenLinks vraagt aandacht voor kindertehuis Bulgarije
Lees ook:Halsema heeft er de kracht niet voor
Lees ook:Partij voor Nawijn
Lees ook:VVD betaalt geen cent teveel
Lees ook:The attack of the AOW

Eén reactie op “GroenLinks, in godsnaam!

  1. Renaat

    Het was misschien slim geweest als die SGP lui zelf even naar het concert waren gegaan voordat ze zich beledigd voelde. Het concert was geweldig met veel aandacht voor alle ellende in de wereld. Persoonlijk vond ik het een beetje teveel van het goede maar een beetje Christen zou blij geweest met al haar oproepen om bestrijding van armoede, honger oorlog etc, etc.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.