Één site voor alle 150 volksvertegenwoordigers

Woensdag wordt de website 150volksvertegenwoordigers.nl gelanceerd. Veel van de 150 kamerleden zijn volgens de initiatiefnemers volstrekt onbekend bij de Nederlandse bevolking, dus het wordt hoog tijd deze mensen een gezicht te geven. Door middel van privéfoto's en interviews komen we dan iets meer te weten over de mensen die ons vertegenwoordigen.

 

Op nieuws.nl valt te lezen dat belangrijke voorkeuren van de kamerleden naar voren komen, zoals hun favoriete voetbalclub. En hebben deze mensen nog tijd voor een hobby? Zie hier bijvoorbeeld de pagina van 'debuterend' PvdA-kamerlid Paul Tang.

 

Lees ook:IND: ‘Iraniërs ongewenst op TU vanwege nucleaire kennis’
Lees ook:Kamer: ‘Geen overhaaste onderwijsvernieuwingen meer’
Lees ook:Kamer en media: vriend of vijand?
Lees ook:Opnieuw ophef over uitspraak Verdonk
Lees ook:Ook Paul Depla genoemd als partijvoorzitter PvdA

3 reacties op “Één site voor alle 150 volksvertegenwoordigers

 1. Heer Harry

  Ech nieuwsgierig wa voor hobbies us Geert nu eigenlijk heef. Danst zij bijvoorbeeld buik voor hem terwijl zij in de keuken de goulash klaar maakt? Houdt hij van Turks fruit, van de sprookjes uit Duizend en één Nacht? Welk belspelletje boeit hem het meest? Mens-erger-je-niet hij? Ben zeer benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jatoch

  Ach, dit vind ik nou wel een leuk idee. Wie heeft dit idee trouwens bedacht? Goed idee om de mensen dichter bij de politiek te brengen. Ik vrees alleen dat de meeste burgers geen gebruik gaan maken van die site. Maar wel een leuk idee!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Truus Baaij

  Veronderstel dat Kamerleden ter linkerzijde meer een neiging tot (hoog)vliegeren vertoont.
  Denk dat Pim-Pam-Petten de collegae ter rechterzijde trekt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.