Kamp Verdonk waarschuwt voor nieuwe onrust

Het kamp van Rita Verdonk waarschuwt vandaag al voor het rapport over de verkiezingsnederlaag van de VVD dat morgen pas verschijnt. Verdonk's adviseur Ed Sinke waarschuwt voor nieuwe onrust als Verdonk niet meer ruimte krijgt.

Het echte probleem van de VVD wordt volgens Sinke niet benoemd. 'De bestuurdersgeneratie blijft weer buiten schot. Ik roep op tot beëindigen van deze bestuurscultuur,' aldus Sinke. Al eerder vandaag werd bekend dat het rapport duidelijk kiest voor Mark Rutte. 'Er is voor 'sluimerende ambities van wie dan ook geen plaats', zou in het rapport staan.

In het rapport van de commissie Dekker wordt partijvoorzitter Jan van Zanen bekritiseerd omdat hij de lijsttrekkersverkiezingen niet goed zou hebben geleid. Rutte zei dat wat wat hem betreft Van Zanen niet hoeft te vertrekken.

Lees ook:Rita relt
Lees ook:Ivo Opstelten nieuwe partijvoorzitter VVD?
Lees ook:Verdonk alsnog fractievoorzitter?
Lees ook:Rutte onze man
Lees ook:Ed Sinke sluisde 216.000 euro weg bij TON; Rita Verdonk doet aangifte

2 reacties op “Kamp Verdonk waarschuwt voor nieuwe onrust

  1. H.P. van Herwijnen

    Niemand deugd bij de VVD. Sinds Nederland een republikeinse partij heeft, 14 september 2000 de Republikeinse Moderne Partij kunnen ze bij de VVD de VS niet meer imiteren en daar gaat het nu fout. Want de VS en hun van Nederland in 1789 overgenomen republiek, gaat natuurlijk via de Republikeinse Moderne Partij. Wij lopen niet te zeuren over de VS maar willen hun president in Nederland, natuurlijk in een
    Nederlandse versie.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Nilsson

    Jawel H.P. het was al velen opgevallen die RMP. Lekker de VVD mee kapot maken dan zijn we bijna verlost van die conservatieve partijen (Neocons)in Nederland. Vergeet niet jezelf mee te nemen!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.