Ruzie om samenstelling ontslagrechtcommissie

Het is weer zover. Er is ruzie in het circus. Dit keer niet over het ontslagrecht zelf, maar over de commissie die het geheel gaat bekijken. De Volkskrant zegt er het volgende over: "CDA-minister Piet Hein Donner wil het liefst wetenschappers met veel gezag, terwijl de PvdA de commissie minder zwaar wil bemannen met ‘praktische types’." Een verschil in benadering. Hoe ver gaat dit zich ontwikkelen? Uiteindelijk de dood van Balkenende 4?

Lees ook:Wat ging er mis bij de PvdA?
Lees ook:Jacques Monasch valt PvdA weer af
Lees ook:PvdA en CDA wéér dichterbij elkaar
Lees ook:Irak-onderzoek rammelt
Lees ook:Kamervragen over Libanese vluchtelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.