Geert Wilders’ Fitna op CNN?

CNN heeft in één van haar uitzendingen een plek aangeboden voor het uitzenden van Geert Wilders film over de Koran; Fitna. De Amerikanen vinden het schandalig dat eerder deze week de Amerikaanse host van www.fitnathemovie.com de website uit de lucht haalde en pleiten ten alle tijden voor 'Free Speech'. Kijk hieronder het filmfragment waarin de Amerikanen Wilders zendtijd bieden.

Lees ook:Website Geert Wilders’ Fitna online
Lees ook:‘Terug naar Toen’ met GroenLinks
Lees ook:‘Fitna en Geert Wilders maken wereldtour’
Lees ook:Wat valt ‘ie tegen! Geert Wilders zet Fitna online op LiveLeak
Lees ook:Hans van Baalen EU-lijsttrekker voor de VVD

6 reacties op “Geert Wilders’ Fitna op CNN?

  1. Muslims Against Sharia

    Wilders Movie Website, Network Solutions, Is Caving Into Radical Islam.

    Muslims Against Sharia neither endorse nor condemn “Fitna”; we have not seen the film. However, we find it disturbing that Network Solution suspended “Fitna” website while hosting a multitude of radical Islamic websites, some of which belong to (or are closely affiliated with) terrorist groups.

    http://muslimsagainstsharia.blogspot.com/2008/03/is-wilders-movie-website-network.html

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frans

    Dit geeft weer goede moed, en wat geloof terug in Amerika!

    Ik denk dat de Amerikaanse provider gewoon is omgekocht met veel geld…door onze Nederlandse regering en/of een of andere rijke Arabische sheik.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mandy

    Petje af voor Geert Wilders, echt waar! Die man spreekt uit, wat veel mensen in Nederland denken en NIET durven uit te spreken. (bang voor gevolgen, en ik dacht dat vrijheid van meningsuiting geen straf was?!!)
    Deze film is niet racistisch.. integendeel!
    Het is een film gebaseerd op feiten, obstakels die dus echt gebeurd zijn! Als mensen die zich bekeren tot de Islam/Koran/Allah, boos zijn over het feit dat deze film uitgebracht is, dan is dit een teken dat ze niet trots zijn op die gruweldaden! Het zou toch te gek zijn als wij dadelijk in Nederland Turks/Arabisch moeten gaan spreken en met een burka om moeten gaan lopen?! Mensen waar gaat de wereld toch heen.. Dat er buitenlanders het land in komen oké… maar dat er dan vervolgens door de meeste het handje op wordt gehouden voor bijstand of dat ons land lijdt onder de criminaliteit die aanzienlijk stijgt , dat is absoluut absurd! Geert, ik heb echt respect voor jou mening, ik sta voor 100% achter je! Mijn stem heb je al. Keep up the good work, laat je niet kisten, want je zit helemaal goed!

      /   Beantwoorden  / 
  4. pink

    Wat mij verbijsterd is aan de ene kant de paniekerige reacties van de politiek zich proberen te distantiëren (wat op zich logisch en terecht is) en ook het niet uit willen zenden (waar ik het eigenlijk mee eens ben) terwijl ik aan de andere kant dit op de site van Wilders lees over de fiscaal aftrekbaarheid voor giften voor de kosten van deze film, ik citeer:
    “de gaven zijn volledig fiscaal aftrekbaar. De stichting is door de Belastingdienst erkend als goede-doelenstichting.”
    Nou vraag ik je??!!!! Goede-doel??!!! Dat geloof je toch niet???!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Nilsson

    Pink het klopt waarschijnlijk dat Wilders zijn beweging een zogenaamde ANBI verklaring heeft. ANBI betekent algemeen nut beoogende instelling. Alle politieke partijen vallen onder deze verklaring en dat betekent dat zowel de giften niet als gift belast worden en de gever dit kan aftrekken van zijn belasting als gift.

    Het problematische met Wilders is dat hij vindt dat andere partijen in Nederland niet gesubsidieerd moeten worden maar dat hij zelf wel wil profiteren van een verkapte subsidie. Maar dat kennen we ook al van hem betreffende de vrijheid; Wilders maximale vrijheid (overigens vind ik terecht) maar anderen mogen niet eens een bepaald boek lezen van Geert. Meten met twee maten heet dat.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.