Kabinet overspoeld door islam

Ons land zal worden overspoeld door een tsunami van moslims. Ons kabinet is geïnfecteerd met het geloof dat binnen enkele jaren door de meerderheid van onze bevolking aangehangen zal worden en dat ons systeem tot diep in de kern zal aantasten. Inderdaad: smakeloosheid, onbenul en zelfoverschatting zijn, zo bleek dinsdag eens te meer, de pilaren van Geert Wilders' waanideeën.

 

In de intellectueel beperkte, rechtlijnige en welhaast psychotische belevingswereld van Geert Wilders is Albayrak "onderworpen aan de president van Turkije" en Aboutaleb "onderhorig aan de Koning van Marokko".

Klinkt als een heus Utopia voor al die moslims die ons kikkerland komen overspoelen. In dat Utopia zou Wilders misschien lakei kunnen zijn; aan het kapsel hoeft niet veel meer te gebeuren. Als hij tenminste  zijn hoofd boven water kan houden.  Want als alle moslims zijn geïnfiltreerd (hij zal wel niet 'geïntegreerd' bedoelen) in onze samenleving en de macht hebben overgenomen, zouden ze Wilders dan ook uitzetten? Naar welk land zou hij dan moeten terugkeren? Ik schat naar het achttiende-eeuwse Oostenrijk, waar hij de oorspronkelijke versie van zijn gereïncarneerde kapper zal ontmoeten.

Al Gore kan nog iets leren van de Nederlandse waterproblematiek. Niet het broeikaseffect, maar de islam zal van over de duinen tot aan onze lippen komen totdat we spartelend, tegen de stroom in, met onze voeten zoeken naar vaste bodem onder onze voeten en we ontdekken dat we alleen steun kunnen vinden op het dak van één van die moskeeën. 

Lees ook:CDA en alle anderen in paniek door film Wilders
Lees ook:“We worden bedreigd, door de Moslims” Filmpje
Lees ook:23.55 voor Geert Wilders
Lees ook:Wilders klaagt over eigen debatavond
Lees ook:Is GroepGeert te ver gegaan?

12 reacties op “Kabinet overspoeld door islam

  1. Heer Harry

    Ik vind dit stukje minstens zo tendentieus als veel van Wilders’ uitlatingen en eigenlijk een commentaar onwaardig.

    Zo onjuist als hij ook moge zijn, er valt naar mijn idee valt er weinig aan smakeloosheid, onbenul en zelfoverschatting te ontdekken aan een mening/voorspelling als: “Ons kabinet is geïnfecteerd met het geloof dat binnen enkele jaren door de meerderheid van onze bevolking aangehangen zal worden en dat ons systeem tot diep in de kern zal aantasten”. Ik begrijp dat dat ‘geïnfecteerd’ een negatieve connotatie heeft, maar verder is het slechts een (povere) mening. Vergeet niet dat zelfs Donner zich nog niet zo lang geleden heeft laten ontvallen dat, als wij de sharia willen, dan krijgen we die ook (middels een grondwetswijziging).

    Maarja ‘PVV bashing’ is erg in vandaagdedag. Zelfs onze nieuwe voorzitster kon haar moreel-verontwaardigde Melkert-reflex niet onderdrukken, terwijl we toch kunnen weten waartoe zoiets leidt.

    Probeer de PVV zakelijk, d.w.z. op inhoud te bestrijden. En als er te weinig inhoud is: rechts laten liggen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sukkels!

    @Harry:
    Hulde

    Verder:
    Als Albarayk echt nederlands is, dan doet ze niet moeilijk over het erkennen van de genocidie in 1915, maar dat durft ze niet. Dat is namelijk nog steeds strafbaar in Turkije (hulde aan de vrijheid van meningsuiting).

    Over de islamisering; hierbij een paar onderzoeken die wilders perspectief bevestigen:

    http://www.lifesite.net/ldn/
    2006/nov/06110903.html

    en

    http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/
    artikel/asp/artnr/133591/index.html

      /   Beantwoorden  / 
  3. maarten

    @HH, dat bedoel je ironisch, toch???
    Gelukkig zijn we het eens wat betreft het gebrek aan smaak. Onduidelijkheid over de bronnen waarop Wilders zich baseert maakt de bovenstaande uitspraak erg onbenullig. Welk onderzoek rechtvaardigt dergelijke uitspraken?
    Om Wilders’ doomscenario realiteit te laten worden, zouden binnen enkele jaren miljoenen inwoners van Nederland moeten radicaliseren. Iets wat mij buitengewoon onwaarschijnlijk lijkt. Toename van religieusiteit (als daar al sprake van zou zijn de komende jaren) is niet hetzelfde als een staatsondermijnend gedachtegoed verinnerlijken en uitdragen.

    Donner liet een staatskundige proefballon op. Hij betoogde dat het in theorie mogelijk zou zijn als een meerderheid van de Nederlandse bevolking dat zou willen. Het behoort eveneens tot de mogelijkheden dat een recht op huisdier-bezit wordt opgenomen in de grondwet als etc.maar dat betekent niet dat het ook gaat gebeuren.
    Ik ben met je eens dat we de PVV rechts moeten laten liggen, deden maar meer stemmers dat….

      /   Beantwoorden  / 
  4. maarten

    Lifesite, inderdaad een heel betrouwbare en onafhankelijke club, ‘LifeSite Principles: 3.LifeSite’s writers and founders have come to understand that respect for life and family are endangered by an international conflict. That conflict is between radically opposed views of the worth and dignity of every human life and of family life and community. It has been caused by secularists attempting to eliminate Christian morality and natural law principles which are seen as the primary obstacles to implementing their new world order.’

    Link naar Elsevier art. leidde naar homepage

      /   Beantwoorden  / 
  5. Sukkels!

    @maarten:

    “The Brussels Journal reported last month that one third of all European children will be born to Muslim families by 2025. There are an estimated 50 million Muslims living in Europe today–that number is expected to double over the next twenty years.”

    Dan kan de site nog wel een bepaald gedachte goed hebben, hier herhalen ze enkel wat het Brussels Journal heeft gezegd.

    Ik kom wel uit op het elsevier artikel, gewoon de link achter elkaar plakken en kijk of er geen spaties tussen zitten.

    Anders dit:

    http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/
    themas/dossiers/allochtonen/publicaties/
    artikelen/archief/2007/2007-2103-wm.htm

      /   Beantwoorden  / 
  6. Heer Harry

    @Maarten
    Nou ja, ‘ironisch’… Ik denk dat termen als ‘smakeloosheid’, ‘zelfoverschatting’ en andere die in Melissa’s stukje aangedragen worden, ethisch-normatief van aard zijn. Die vallen niet op ‘is’ (feiten) te baseren, maar meer op ‘ought’ zo te zeggen. Die termen dienen hier om de opinie in de gewenste richting te manouvreren. Dat doet Wilders en ik vraag me af of het juist is dat Melissa met dezelfde munt terugbetaalt.

    Alleen als het gaat over de onderbouwing van Wilder’s ‘nachtmerrie-scenario’, kun je hem waarschijnlijk ‘onbenul’ (in de zin van gebrek aan inzicht) verwijten. Hij zal ongetwijfeld materiaal kunnen aandragen dat zijn mening ondersteunt. Maar dan heb je het in ieder geval over al dan niet op feiten gebaseerde voorspellingen. Die kun je met succes weerleggen als je over andere feiten beschikt. Toch.???

      /   Beantwoorden  / 
  7. maarten

    The BJ constateert slechts, wat (life-)site doet is daar een politieke en morele boodschap aan verbinden. Voor het gemak neem ik even aan dat het BJ gegevens uit een betrouwbaar onderzoek publiceert.

    Van een causaliteitsrelatie tussen het één (BJ) en het ander (LS) is geen sprake. Niet alleen omdat dit niet is aangetoond, maar ook omdat LS het voornaamste gevaar ziet in secularisatie. Zal kijken of ik tijd heb om vandaag de andere artikelen nog te lezen, hoewel we afdrijven van het oorspronkelijke onderwerp.

      /   Beantwoorden  / 
  8. maarten

    @ HH het is de primaire taak van een columnist is zijn haar mening te geven in plaats van een analyse op basis van feiten te presenteren. Voor politici acht ik dat wel wenselijk.
    Ik betwijfel of Wilders dat materiaal kan aandragen, heb hem er nooit over gehoord. Inderdaad moet je Wilders opinies met feiten weerleggen, dat moet niet al te moeilijk zijn, maar het probleem is dan dat hij in de slachtofferrol kruipt en spreekt van demonisering en niet serieus genomen worden

      /   Beantwoorden  / 
  9. Leopold

    Ook volgens de beroemde islamoloog Bernard Lewis zal er tussen 2050 en 2100 een islamitische meerderheid in Europa zijn als de huidige demografische ontwikkelingen zich doorzetten. Tenzij voor die tijd de Islam implodeert, want de neiging tot afvallig heid in de islamitische wereld groeit met de dag! Maar voor die tijd kan er nog van alles gebeuren. Wilders heeft zeker een punt!

      /   Beantwoorden  / 
  10. Truus Baaij

    Is de peroxydeprins een roepende in de polder? Overschreeuwt de PVV – voorman zich? Werpt hij terecht dammen op tegen de islam – tsunami?
    Merk op dat de radicaal politieke islam bepaald vijandig staat tegenover onze westerse normen en waarden. Merk op dat,in algemene zin, zich gematigd noemende moslims weinig afstand (b)lijken te nemen van hun politiek – radicale geloofsgenoten.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Jan Truijens

    Wat een emoties. Er is al lang geleden rekening gehouden met de Islamitische meerderheid: de grootste minaret van Europa staat al lang klaar, in Lopik.
    Mevr.Baaij heeft het over ‘de peroxide prins’, een mooie typering. Hoe suf moet je zijn om als dom blondje door het leven te willen gaan?
    Maarten heeft het over ‘een staatsondermijnend gedachtegoed’… ik wou dat het waar was. Ik zal blij zijn als al onze politici islamitisch zijn, in soepjurken lopen en vrouwen geen hand meer geven. Het is toch prachtig als iedereen eerlijk voor zijn stupiditeit uitkomt. Wilders geeft het goede voorbeeld. Hup Den Haag.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Barb

    Heel poëtisch en origineel geschreven. Toch ben ik het er niet mee eens.
    De schrijver lijdt denk ik een beetje aan grootheidswaanzin en is wat narcistisch. Is een inschatting hoor. Net als wat die achterlijke psychiaters doen, waar Wilders vast ook tegen is. Dat schijnt ook 1 grote fraude-toestand te zijn, inclusief de farmaceutisch industrie. Ze moeten echt kappen met die onzin, ze maken de mensheid juist gek en ziek. ADHD bestaat niet en de medicatie tast het zenuwstelsel aan. Er was onlangs zelfs een protestmars tegen de fraude met ADHD op de Dam in A’dam! Ik bedoel maar. Steeds meer burgers krijgen in de gaten waar de overheden mee bezig zijn! in Nederland, in Europa, in de wereld.
    Nee meneer, Wilders is een klokkenluider. Hij weet precies waar hij mee bezig is.
    Wat ik ook weet is dat hij tegen corruptie en alles wat er mee te maken heeft is. Kan ik van de ‘linkse’ kant niet zeggen.
    Ik denk, dat Wilders veel meer weet dan wij en daar hoef je niet paranoïde of psychotisch voor te zijn.
    Mensen, word alsjeblieft wakker.
    Wilders roept zelfs alle moslims op, om zich van de islam te bevrijden. Iets nobelers voor de mensheid kan ik me niet bedenken. Hij heeft zeker geen reden daartoe hoor, NEUH…….dat hebben we voornamelijk sinds 9/11 wel gezien….
    Oh en mevrouw Melissa Truijens, dit is zo te zien een oud bericht oud 2007, maar ik hoop dat u inmiddels al wakker bent geschud anderzijds dit goed leest.
    Neem eens een kijkje op http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=11710
    Dan mag je beoordelen of Wilders intellect heeft of niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.