CDA op de bres voor het gezin

Het betuttelende CDA heeft zichzelf flink te kijk gezet met het voorstel omt telemarketeers te verbieden tussen 17.30 en 19.30 en op zon- en feestdagen mensen lastig te vallen. Gezinnen moeten beschermd worden tegen deze telefoonterreur.
Natuurlijk is het prima dat een partij zich inzet voor ouderwetse
gezinswaarden, maar CDA draait door. De ‘normen en waarden’ vallen in een oubollige, conservatieve en preutse sfeer waardoor
niemand in het openbaar dit soort plannen serieus durft te nemen.

Het CDA haalde zich de hoon van andere partijen op de hals. Een D66 lid vroeg om een teiltje, een kamerlid van de VVD vroeg zich af of CDA niet een karikatuur wordt van zichzelf door dit soort voorstellen te doen. PvdA ziet liever een regelgeving waar mensen zelf kunnen aangeven of ze telefonisch aanbiedingen willen ontvangen.

Er wordt steeds minder gelet op het opgeheven vingertje waarmee CDA onze samenleving van de afgrond probeert te houden. Eerst de aanval op de ‘satire’, nu de strijd tegen de telemarketeers, wat wordt het volgende zwarte schaap in de morele kruistocht van het CDA? En zal het ooit ergens ophouden? Stop deze waanzin!

Bron: telegraaf

Lees ook:Bos: Gratis paspoort in ruil voor donorcodicil
Lees ook:Verhagen weet dat Geert Wilders’ methode niet werkt
Lees ook:Na generaal pardon nog steeds 18.000 illegalen in Rotterdam
Lees ook:SP, D’66 en Groenlinks eisen verbod clusterbom
Lees ook:Een goed idee van de VVD

4 reacties op “CDA op de bres voor het gezin

  1. iamzero

    Het volgende zwarte schaap? Misschien wel de bureaucraten bij een middelgrote universiteit in onze hoofdstad!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ben

    Telefoonterreur verbieden lijkt me prima, maar dan moet je ook alles dat vervelend is en toch geld oplevert, verbieden. Bijvoorbeeld vrachtwagens, fabrieken, feestjes van anderen, anderen die bellen in treinen, treinen die vlak langs je huis rijden, enz.

    Dit is dus volkomen doorzichtig populisme.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan Truijens

    Betuttelen? Nee: gekeutel, gekwezel en geklets. Ik stel voor dat men zich nu ook druk maakt om met twee woorden spreken, U zeggen (zoals Doemaar zong), en met mes en vork eten. CDA: dé partij tegen boeren en neuspeuteren.
    Een flinke gezinspartij, een die van aanpakken weet, stelt natuurlijk voor alle telefooncentrales en 06-masten tijdens de gezinsspits en op christelijke feestdagen uit te schakelen. Dan gebeurt er tenminste iets.
    Die Jan ten Hoopen lijkt me iemand die alleen maar telefoon krijgt tussen 17.30 en 19.30 want wie zou er verder zo’n man willen spreken?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ben

    Wat? Het CDA was toch altijd voor boeren?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.