Wilders tweede partij in laatste peiling De Hond

Geert Wilders komt met zijn PVV volgens de laatste peiling van Maurice de Hond op maar liefst 24 zetels. Eentje meer dan de SP en vijf zetels meer dan de PvdA. Alleen het CDA staat Geert nog in de weg in de virtuele onzin-peiling van De Hond. Zoals eerder geschreven hier, De Hond heeft bijna nooit gelijk. Wilders is dus blij met een dooie mus.

Lees ook: Wilders: 'Geen vrij van school voor Suikerfeest'

Lees ook:Wilders: ‘Geen vrij van school voor Suikerfeest’
Lees ook:Waar blijft Wilders? Nederlanders, turks paspoort, dienstplicht
Lees ook:Pek en veren voor oproerkraaier De Hond
Lees ook:Peilingen! PVV (32), D66 (18), VVD (15)
Lees ook:Laatste peiling voorspelt massasprint

17 reacties op “Wilders tweede partij in laatste peiling De Hond

 1. F.Floor (61)

  In 1938 was ook de NSB de 2e partij van het land geworden en wat heeft dat ons gebracht?
  Je kunt tegen Wilders zijn of niet – feit blijft staan dat als het eenmaal zover is dat een grofgebekt iemand de 2e volkspartij in de Kamer is geworden dan is EEN conclusie heel duidelijk: de regering heeft gefaald.
  Niets meer en niets minder.
  Toendertijd waren het socialisten (op nationale basis) die tegen een volslagen werkeloze regering aantekenden dat ze niets deden aan de ontstellende armoede – en nu anno 2007 zijn het rechtsen die hetzelfde doen: protesteren tegden gaarkeukens in de grote steden en ondertussen gaan we als varkensvleeseters kogels verschieten op gewijdde islamitische grond waar zulke heidenen helemaal niet eens mogen komen.
  Wat zou JIJ doen als buitenlandse heidenen al bierdrinkend op jouw geboortegrond staan te schieten??? Ja we komen in vrede.
  We hebben nu een kabinet dat nog 2x linkser is dan de voor zijn frauduleuze economiediploma door de Utrechtse Justitie in 1964 veroordeelde “drs” Joop den Uijl en die daarom zijn naam in J.den Uyl wijzigde zodat zijn antecedenten zoek raakten. Nou hij ver-256-voudigde de Staatsbegroting in de tijd van slechts 4 jaar. Dat heb je zo met fraude, plus 9 miljoen pegels op een Zwitserse bank (bron VN)
  Hoe dan ook: gelukkig voor Beatrix is ‘ie geen homo, en nou maar hopen dat we eindelijk ooit nog een eerlijke politicus gaan krijgen maar of dat Wilders wordt?
  Geen idee.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kev

   Nu kunnen mensen nog volop kritiek leveren op Wilders en hem uitmaken voor van alles. Maar ze kunnen niet om het feit heen dat hij steeds populairder wordt en dat wat hij zegt misschien wel overeenkomt met wat vele Nederlanders denken. En als je Wilders met de NSB gaat vergelijken moet je of wat vaker naar hem luisteren, of terug naar school gaan.

     /   Beantwoorden  / 
  2. ex israelite Victim

   Reactie

   Ik Zou Zeker Wilders Stemmen , Want de cda is een jodenpartij die dmv manipulatie,afpersing,wet en schone woorden Mensen aan zich bond.
   Veel ,juist veel Mensen die voor orde,gerechtigheid,normen en waarden zijn trappen er in , daar in die cda de duivelspartij van de joden.
   Hebben ook ontzettend veel macht omdat ze de geleerden,geschoolden,christenen,ambtenaren weten te verleiden met deze waarden.
   Het cda , tja maxim verhagen , donner, hirsch ballin,demmers zijn allen joden.

   Joden zijn geen Medelanders ,maar buitenlanders die hier enkel al 2800 jaar zijn helaas.

   Hun cultuur is gebaseerd op terrorisme dmv Kinderverkrachting,plunderingen,Hersenspoelingen en terreur zaaien,haat zaaien en angst om Wie is het Bangst!
   Het is een streng gesloten Wereldwijd vertegenwoordigde terreursekte die haar misdaden in alle Landen plegen.

   cda is een van de jodenbolwerken van waar uit ze het Land , zoals Globaal gecoordineert , alle Westerse Landen , aan de rand van de afgrond hebben gebracht.

   Het Was het doel van de joden om alle Westerse Landen te plunderen ,wat begon met de privatiseringen onder mom van vage voorwendelen.
   En dan naar hun nieuwe beloofde land te gaan ,China en Rusland , om daar de Bevolkingen te gaan plunderen,verkrachten en uit te zuigen voor een duur van ongeveer 300 jaar.Zo zwerven ze over de Wereld , Leed en vernietiging achterlatend.

   Een van hun terreurdaden was buitenlanders zoveel mogelijk invoeren , eerst om zeer veel aan te verdienen begin 1960 , en ook doen die ,vooral de islam mee aan de massa Kinderverkrachtingen tegen Onze,Ook Jouw Kinderen op de lagere scholen.
   Als Je Kinderen Hebt die Schoolreisje hebben gehad , kun Je Beter onmiddelijk de Haren op ghb,heroine,lsd,tabak,alcohol,chemicalien en farmaceutica laten onderzoeken!
   Islamieten doen zeer massaal aan de Kinderverkrachtingen door joden mee en geven Ze ook heroine en maken Ze hoer.Als Je een Semiet met een Kind ,Man of Vrouw van Ons Volk Ziet Lopen ,het is zo erg , dan Kun Je Zeggen …daar loopt een Kinderverkrachter met zn Slachtoffer!

   Wees Overtuigd van het Feit dat verkrachting iemand de “baas” maakt , zo hebben ze binnen de kortse keren alle macht in elk Land waar ze komen en dat voor altijd.

   Het was origineel zelfs hun plan om Ons geplundert en voor dood achter te laten en Ons ook nog even in een atoomoorlog te gooien , maar het ging mis met de in Rusland gestolen atoomwapens.Anders waren Rusland,Amerika,Britannia en Europa in As achter gelaten.

   Zja , niet Geert Wilders Stemmen is Zelfmoord !
   Zie maar Wat Het Wordt,maar De Feiten Zijn nu Wel Duidelijk , anders moet Je even deze blog af met Mijn Naam ,dan is er nog Meer te Vertellen.

   GR v Fred

     /   Beantwoorden  / 
  3. ex israelite Victim

   Hallo Floor,
   Je hebt gelijk met Joop den Uyl.
   Maar Wat Je nog Weten Moet dan is , dat Hij in 1968 al gechanteerd werd door joden die Hem te pakken hadden gekregen met Kinderprostitutie , daar hebben ze tot vandaag de politiek en staat mee in hun macht.

   Van af toen was de Partij niet meer van Den Uyl , maar een hoertje van de joden , en die ,dat zijn plunderaars van cultuur , die hebben niet alleen Nederland ,maar Alle Westerse Landen aan de afgrong gebracht.

   Joop den Uyl zelf had nooit Nederland multiculti gemaakt ,dat was toen geen onderwerp met Zijn Volk dat net een Oorlog overleefd had,Zijn Prioriteiten lagen elders dus!

   Maar ja ,de joden hadden het nu voor het zeggen.
   Nog steeds,ze zitten in de staat als hoogste macht,justitie als hoogste macht,”zijn” de wetgever en eerste kamerleden,zijn de politie,zijn de mediamening,geven Ons dagelijks wat nou weer verbolgen over te zijn.
   Dacht Je dat maxim verhagen,donner,hirsch ballin,ambtenaar demmers,a bunch of tweede kamerleden Nederlanders zijn,ga maar eens veel beter kijken wie Jou steeds aanliegt!
   Justitie ,rechtbanken,politie en veiligheidsdiensten puilen uit met joden.
   Sinds 2008 is het helemaal te gek voor woorden geworden , nu nemen ze zowat elke telefoon in het bedrijfsleven ook al aan!
   Als Je jood roept in het cda stort dat van voor tot achter in , cda nu weer ,net als den Uyl toen,misbruikt om het Land te plunderen.

   Het is een Wereldwijde en streng gesloten sekte , die al vele eeuwen Landen plundert,verkracht,uitbeent en voor dood achterlaat.

   Ze zijn de enige oorzaak voor de staatsschulden !
   Zelfs de Aardgasbaten hebben ze in de 60tiger jaren al weggestolen en hebben daar israel van opgebouwd , een Land waar ze ook al niet thuishoren,ze zijn van origine asiatische Mensen eters , aan ruud lubbers,van agt,golda meir kun Je dat duidelijker zien , dat zijn “core”joden , de rest is bastaard uit vermenging met plaatselijke Volkeren.Die vallen niet zo goed op tussen Europeanen maar zijn even schadelijk en dodelijk voor elke Natie.Plunderenen verkrachten even erg.
   Ooit Afgevraagd waar dan die Winst is van de versjacheringen van staats en Volkseigendommen in de 80tiger jaren?
   Waar de Winst is van alle bezuiniging op bezuiniging sinds Ik 45 jaar geleden een Kind van 5 Was?
   Wist Je dat de EU van origine een joden hoax is , met doel Landen uit te zuigen , of Vindt Je nou echt dat die iets voor Ons hebben betekent , behalve de armoede en machteloosheid bespoedigen?

   Wist Je dat de gehele terror alarm opgezet is door joden?
   Niet om Ons te beschermen , maar om Ons aan te vallen ,te onderdrukken , te intimideren en bedreigen , op te ruimen en het zwijgen op te leggen terwijl zij maximaal plunderen en verkrachten?
   Ook weer met dit systeem?

   Wist Je dat joden en islamieten Onze Kinderen op de lagere scholen al helemaal naar de hel verkrachten?
   Met lsd,heroine,ghb,tabak,alcohol,chemicalien die spiertrauma opwekken,farnmaceutica?
   Wist Je dat joden en islamieten Onze Kinderen prostitueren,zlefs tuusen de lessen door aan jdenclanleden,islamieten en afrikanen?
   Voor 1000 Euro een beurt?

   En Wat Je “eerlijke” Politicus betreft , Ik Wil een meedogenloze , Keiharde , clevere , onbarmhartige gewetenloos monster en beest dat die joden en semieten een vergelding zal geven die voor eens en altijd een einde maakt aan deze verworden volkeren die van Kinderverkrachting en plunderingen leven en Ons en Onze Kinderen misbruiken,plunderen en voor dood achterlaten steeds.

   Ik Wil Alleen absolute vergelding voor wat deze rattenvolkeren Ons en Onze Kinderen al 2800 jaar aandoen.
   Daar Zijn eerlijke idioten niet zo welkom , eigenlijk!
   Maar een Kruizing tussen Hitler,Vlad de Spietser en Djengis Khan met een Rode Kmer Inslag zou Mij Zeer Welkom Zijn!
   Maar Ja , Ik Weet dan Ook Wat de Gevolgen Zijn wat deze rattenvolkeren Onze Kinderen aandoen en Wat er dan van een Volk Wordt!

   GR v Fred

     /   Beantwoorden  / 
 2. Kaj

  Beste schrijvert,

  Als Maurice de Hond voor jou niet serieus te nemen is, waarom schrijf je dan uberhaupt nog over hem? Negeren die man!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wilders

  Wilders heeft tenminste verstand van politiek.. al die lamballen (want dat zijn het) in den haag moeten eens goed wakker worden geschudt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. ex israelite Victim

   Waren het maar lamballen!
   Maar ze proberen onder Verantwoordelijkheden voor het bedrijven en medeplegen van terrorisme,plunderingen,verkrachtingen ,massa moorden , genocide ,misbruik maken van staat en wet,politiek en Volk uit te ontkomen.

   Een tactiek daavoor , bedreven door dezelfden is doen alsof neus bloedt.
   Doen alsof in het buitenland er iets ergers aan de hand zou zijn.
   Ons nog belagen en bedreigen.
   Ons belagen en bedreigen met de schulden van henzelf , zoals de enorme Schade die zij Ons berokkend hebben met bovenstaande misdaden , daavan willen ze dat We ze nog eens aan dezelfde plunderaars en verkrachters,terroristen en moordenaars betalen!
   Aandacht in het algemeen afleiden met flut en gezeik over niets belangrijks.
   Moet Je eens Opletten hoeveel joden er wel op tv zijn die de Aandacht roven met shit en pulp!
   Wie Kan Zich nog Herinneren hoeveel joden er wel op tv waren , na de massa moord op de Palestijnen , daar Kon Geen Woord van Andersdenkend Tussenkomen.Nu is dat Nog en weer!
   Door Ons nog te bedreigen met recht en wet , terwijl zij al lang , maar dan ook echt al lang zelf over tijd zijn , die mogen geen eens meer functioneren met zo een zee van misdaden en verdenkingen.
   En Ons aller hoofdcrimineel en planner en aanzetter van al dat , de jood, die dirigeert nog steeds lekker verder!

   Gelukkig verjaard er niets van zulke daden , maar elke dag is wel weer enorm leed , voor al voor de Kinderen die ze steeds moeten hebben!Ook via de Ouders!

     /   Beantwoorden  / 
 4. ..

  en wilders is hier de juiste persoon voor?

    /   Beantwoorden  / 
  1. jonas

   Wat Had Jij in de Aanbieding ?

     /   Beantwoorden  / 
 5. Wilders

  Ja. Wilders is hier de juiste persoon voor.. al dat vage gedoe van de PVDA en CDA moeten eens ophouden, niemand durft te zeggen waarvoor hij staat.. behalve wilders die zegt het recht in iedereen zijn gezicht.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Lars van der Werf

  Nee nee, Wilders ‘schreeuwt’ het in iedereen zijn gezicht en duldt geen tegenspraak. Dat is geen politiek, dat is kinderachtig gedrag.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Rosanna

  En daarbij is het ook nog zo dat zowel de pvda als het cda allebei een keurig partijprogramma hebben waarin precies staat waar ze voor staan.
  Het lijkt wel alsof Wilders zichzelf probeert te overtuigen met zijn eigen geschreeuw.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Kees

  Ja, vooral de pvda geeft goed aan voor wat ze staat. Alleen raar dat het zo snel veranderde toen ze opeens in het kabinet zaten… Ik heb zo een voorgevoel dat ze na de regeerperiode (die waarschijnlijk niet meer lang zal duren) weer op eens veranderen van standpunten

    /   Beantwoorden  / 
 9. Rosanna

  Dat heb ik altijd nog liever dan een Wilders met beangstigende anti-islam propaganda.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Nilsson

  Het trieste in Nederland op dit moment is dat iemand zonder partij (ze noemen dat een beweging, kent zijn presedenten in de geschiedenis), puur narcistisch en egoïstisch, het voor elkaar krijgt dat een substantieel deel van de Nederlandse bevolking plots niet meer trots is maar alleen maar hun onderbuik gevoelens naleven. De Nederlandse cultuur van idealisme, objectivisme, tolerantie en verlichting is plots niet meer belangrijk voor deze Nederlanders. Vrijheid alleen voor hen en niemand anders en niet nadenkend over een oud Nederlands spreekwoord, “wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in”.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Klaas

  jonge jonge wat een rotzooi.
  kijk om je heen en je ziet wat geertje bedoeld.
  wel schreeuwen wij willen niet betalen of inleveren maar dit doe je je alleen zelf aan.
  ik wil geen moskee in mijn tuin.
  ik ben een Nederlander en hoef me niet in te laten pakken door de islam.
  en betalen voor deze wil ik al helemaal niet.
  het werd tijd dat er een nieuwe pim aan komt.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Jacob

  Aan alle Nederlanders,
  Ik hoop dat Nederland massaal op PVV gaat stemmen. Zo massaal dat er geen coalitie gevormd hoeft te worden waardoor er steeds onderhandeld moet worden om iets te bereiken. De PVV is misschien niet zaligmakend, maar ze heeft het beste voor met Nederland en de Nederlanders. Ze krijgt een hoop rotzooi op te ruimen van alle vorige kabinetten en dat zal niet eenvoudig zijn. Een nieuwe bezem zou Nederland wel eens heel goed kunnen doen. Obama kreeg de rotzooi op te knappen die Bush had achtergelaten. De PVV krijgt een identieke taak maar zal uiteindelijk snel hervormingen in kunnen voeren waar Nederland zo lang op zit te wachten. Ik heb wel vertrouwen in eerlijke grote bekken, Dat is stukken beter dan vage politieke beloftes, volzinnen die niets inhouden en waar het gros van de bevolking iets van snapt. Nederland, open je ogen en grijp de kans die ons nu geboden wordt. STEM MASSAAL OP DE PVV.
  Voor alle duidelijkheid: Ik ben geen partijlid en geen politicus. Ik ben een simpele Nederlander die de huidige en voorgaande regeringen zat is. Ik ben ook geen propaganda maker, maar hoop alleen dat dit berichtje weer extra stemmen in het laatje van de PVV brengt zodat deze partij alleen kan regeren zonder compromissen te hoeven doen.Alle is in onze hand. NU KAN HET !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.