Uitgever: ‘Help Ayaan Hirsi Ali’

Ayaan Hirsi Ali leurt zich een ongelukDe uitgeverij van Ayaan Hirsi Ali, genaamd Augustus, heeft haar schrijvers opgeroepen elke lezing of bespreking die ze hebben te beëindigen met de woorden: "Overigens ben ik van mening dat de beveiliging van Ayaan Hirsi Ali mede de verantwoordelijkheid is van Nederland." Het spijt de uitgever dat schrijvend Nederland zich geenszins bezighoudt met de stopzetting van de veiligheissubsidie van Ayaan, terwijl in het buitenland dse intellectuelen, waaronder Salman Rushdie, zich boos maken over het Nederlandse besluit. Of de oproep navolging kan verwachten, valt uiteraard te betwijfelen.

Lees ook:Haagse Hirsi Ali Herrie
Lees ook:Dreigementen van Iran na ridderen Salman Rushdie
Lees ook:Kamer: Hirsi Ali definitief geen beveiliging
Lees ook:Ayaan Hirsi Ali bedelt bij het volk
Lees ook:Hirsi Ali is er weer en niemand weet precies waarom

2 reacties op “Uitgever: ‘Help Ayaan Hirsi Ali’

  1. Victor Crebolder

    Waarschijnlijk zijn niet alle schrijvers onder Augustus’paraplu zo dapper en/of levensmoe om zo het land in te gaan.

    En da’s logisch, want ergens mordicus voor of mordicus tegen zijn kan zich al te akelig tegen “de fortuyn” keren. Hirsi Ali is dapper, maar ze neigt naar een wat solipsitische blik.

    Ikzelf ben bijvoorbeeld stukken minder dapper: onder pseudoniem heb ik een boek geschreven, juist vanwege een al te stellige stellingname daarin. Welke: zorg maar dat het in uw boekenkast komt te staan!

      /   Beantwoorden  / 
  2. elswittem

    Hoi! 

    Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben voorheen nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

    Daarom opnieuw geregistreerd

    Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na een moeilijke periode. Ik heb een dochter van 12 jaar dus alle tips zijn welkom!

    bedank,

    Els Wittem

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.