Kouwe kak: ‘Rijkslogo klopt niet’

De Leeuw zonder kroontjeDe kouwe kak, het ouwe geld, noem hoe je het wil noemen, maar de Hoge Raad van Adel heeft het nieuwe logo van de overheid, Balkenende was er dol enthousiast over, volledig afgekeurd. Het geheel heeft 60.000 euro's gekost maar schijnt vol fouten te zitten. Eén fout is dat de leeuw geen kroontje draagt. Je vraagt je soms af waar mensen zich druk om maken. Ik herinner mij uit mijn eigen leven dat de Hogeschool Utrecht ooit een dergelijk hoog bedrag heeft uitgegeven om het woordje 'van' tussen Hogeschool en Utrecht vandaan te krijgen. Dat lijkt mij erger dan een leeuw die geen kroontje draagt.

Lees ook:Oranje boven, Oranje boven, Oranje boven de wet
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Bob de Rooy vraagt het CDA
Lees ook:De Nederlandse Leeuw!
Lees ook:Vette Paul de Leeuw wil dik blijven, Minister Plasterk!
Lees ook:CDA: bloemen houden van…. files

2 reacties op “Kouwe kak: ‘Rijkslogo klopt niet’

  1. Truus Baaij

    Is het overheidslogo gelijk aan het Nederlandse wapenschild? indien zo, dan heeft de Hoge raad van Adel, je maintaindrai, formeel gelijk.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frans

    Dit toont weer eens aan wat een idioten er door onze overheid worden gevonden. Die niet eens fatsoenlijk hun huiswerk doen. ONMIDDELIJK het geld terug laten betalen voor een stukje WANPRESTATIE!

    Maar onze laffe Balkie en de zijnen, houden het liever rustig…en gaan niet achter het geld aan.

    Hoeveel WANPRESTATIES EN MAFFIA-ACHTIGE CONTRACTEN TEKENEN ONZE WANPRESTERENDE AMBTENAREN WAAR WIJ NIETS OVER TE HOREN KRIJGEN?

    Er uit, met die ambtenaren die ons, belastingbetaler van millioenen extra laten beroven omdat ze geen goed weerwoord en geen krachtige houding – en geen NEEN voor geld-over-de-balk-smijterij laten horen, en zorgen voor goede contracten en geld terug clausules voor wanprestaties, te late opleveringen e.d.

    Is het u nooit eens opgevallen hoe lang de straten vaak openliggen en er maar een of enkele poppetjes een paar uur/ dag aan het werk zijn? KASSA voor de aannemer, niet? En de belastingbetaler die maar ophoesten omdat een minkukel van een schijt-ambtenaartje zich helemaal laat inpalmen door de grote bek en houding van de aannemer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.