WildersIsNotHolland.com

"We, the Dutch, find it important to show the world that Geert Wilders and his forthcoming film 'Fitna' do not express the views of the people of Holland."

Bovenstaande valt te lezen op de petitie-site WildersIsNotHolland.com. Een website waarop je kunt aangeven dat je als Nederlander niets met Geert Wilders of zijn film te maken wilt hebben. Verder staat er duidelijk (in het engels) uitgelegd waarom Wilders wél mag doen wat hij doet en waarom dat in Nederland mag. Een duidelijke petitie, eentje die ik kan steunen.

 

Lees ook: 'Geert Wilders is een Hond'

Lees ook:Wilders tweede partij in laatste peiling De Hond
Lees ook:CDA en alle anderen in paniek door film Wilders
Lees ook:Website Geert Wilders’ Fitna online
Lees ook:Verdonk en Wilders flirten onder de kerstboom
Lees ook:Iedereen eens: Wilders heeft geen oplossingen

14 reacties op “WildersIsNotHolland.com

 1. Tim

  Je staat er niet tussen, Lars?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Lars van der Werf

  Nee ‘Tim’, het geheel tekenen lijkt mij volstrekt niet zinvol, aangezien er voor mij onvoldoende aanleiding is te geloven dat dit ook maar enigzins helpt. Maar dat terzijde gesteld, is het een zeer nobel initiatief.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Turiddu

  Natuurlijk kun je zonder meer de petitie tekenen. Het probleem is alleen: die schreeuwers in islamitische landen krijgen hun ‘informatie’ van de imam op de kansel, en die kijkt wel uit om aandacht te besteden aan deze actie.

  Veel acties zijn bovendien geinspireerd door de regeringen van die landen, altijd op zoek als ze zijn naar leuke dingen in het buitenland die kunnen afleiden van hun eigen wanbeheer. Hoe komen die demonstrantyen anders aan die keurige Hollandse en Deense vlaggen? Bij de vlaggenwinkel op de hoek? Die Afghanen hebben op één punt gelijk: Nederlandse soldaten hebben in Afghanistanh niets te zoeken, die lieden willen kennelijk niet anders dan die ellende.

    /   Beantwoorden  / 
 4. ReindeR Rustema

  Op wildersfilm.petities.nl staat ook een dergelijke petitie. Maar die roept om om een film met die strekking door de Rijksvoorlichtingsdienst te laten maken en op de satellietzenders uit te zenden.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Truus Baaij

  Welja vooral tekenen. Met één pennenstreek meteen ook maar de grondwet voor de sharia inruilen?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Nilsson

  Belachelijk kortzichtige reactie Truus. Heb je de petitie wel gelezen?

    /   Beantwoorden  / 
 7. maria

  is hier nou iedereen gek.een petitie ondertekenen. iemand monddood maken.het kabinet maakt excuus in moslims landen voor iets wat nog niet gebeurd is.ned. maakt zich belachelijk.wacht eerst de film af.een geef dan commentaar.als de film over het leven van mohammed ga is er niks mis mee.of valt er iets te verbergen?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Roselien

  De website is gehacked. Je kan hierdoor de petitie niet meer ondertekenen, maar komt direkt op de site van de film Fitna. Snelle actie van organisators is gewenst!

    /   Beantwoorden  / 
 9. P.Verkaik

  Wij gaan nooit buigen voor die islamietjes.Jammer voor de rest . . . Baas in eigen cultuur!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Nilsson

  Vertel me eens P.Verkaik waar heb je het over. Hoe ziet die cultuur er uit. Over welke islamietjes heb je het eigenlijk en wat zie je daar eigenlijk bij. Is jouw cultuur ook die van mij en wil je dan niet van wij spreken maar van ik. Dank je wel, misschien kun je de ander ook respecteren als die niet geheel hetzelfde is als jouw of hou je erg van alleen op de wereld.

    /   Beantwoorden  / 
 11. bert

  wilsson,Dank je wel, misschien kun je de ander ook respecteren als die niet geheel hetzelfde is als jouw of hou je erg van alleen op de wereld.en wie zeg dat tegen wie.als er in stukjes door nederlanders die hier geboren zijn, wat lelijks gezegt wordt,schreeuw je moord en brand.als de nederlander die ze pappa of mamma geboren zijn in het buitenland,hetzelfde zegt alleen andersom,hoor ik je niet.of je zegt,je moet niet zo praten.want dan geef je wilders gelijk bah.ik vindt u een verschrikkelijke man,die haat uit draagt naar een volk wat hier geboren is.schande.en zeg niet dat het niet zo is, lees je stukjes er maar op na.en ik schaam me voor u,dat we samen,hier geboren zijn.lol.ps wat ik bedoel is dat de mensen die hier wonen,schelden.en die hier zijn komen wonen ook.dat is wel in evenwicht.en als je dat gek vindt snap je er geen snars van.want er verandert veel voor iedereen.en dat is een proces,wat moet groeien.die niet alleen gepaard gaat met liefde,maar ook met haat.en daar kan je niemand de schuld van geven. hooguit,20 jaar laksheid van een overheid.die hun ogen sloten voor de problemen waar we nu met ze allen voor staan.huisvesting,werk,financiën,cultuur en het weer.en die veloren twintig jaar haal je niet meer in.ook niet met vogelaar of met wilders.zoek maar weer tijp of spel foutjes kan je tenminste iets terug tijpen.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Nilsson

  Bert allereerst weet ik niet wiens papa of mama hier geboren zijn of niet en ten tweede maakt het mij ook geen fluit uit. Ik reageer op iedereen die idiote uitspraken doet, lees inderdaad mijn reacties er maar eens op na. Blijkbaar ben je erg selectief in je leesacties.

    /   Beantwoorden  / 
 13. bert

  oke jij gelijk,er zal er een gek zijn zal ik wel wezen.ik ga er ook niet op door.ik lees wat ik zie. je had ze gevonden pappa en mamma.ik stop ieder geval met deze onzin,het ga je goed,en wees wat genuanceerder,naar de mensheid toe. niet iedereen heeft het gemakkelijk in nederland.schreeuwen help niet,maar het lucht soms wel op.ook al gaat dat soms ten koste van een ander.je zal me missen weet ik.maar over een maand of drie ben je me wel vergeten.no hard feelings,groetjes.

    /   Beantwoorden  / 
 14. a.m.kraakman

  WILDERS LAAT ALLEEN ZIEN WAT ER LOOS IS REAGEER DAAR OP EN NIET OP EEN PERSOON, DAT IS PAS LAF!
  rEAGEER INHOUDELIJK ZAL OOK IK DOEN:ik maak me ernstige zorgen om Nederland, al respecteer ik ieders geloof ook van Joden, moslims christenen, buddhisten etc.
  Aan de vrucht herkent men de boom of niet soms

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.