Rita Verdonk bedelt om kantoorartikelen

Rita VerdonkLeuk RTL-bericht vandaag: Rita Verdonk is zuinig. Ze heeft haar aanhang gevraagd om gratis kantoorspulletjes voor op haar nieuwe hoofdkantoor. Het verbaasde me ten eerste dat er blijkbaar nog geen hoofdkantoor voor Trots op Nederland is en ten tweede dat ze de benodigde spullen zelf niet kan kopen. Gaat het wel goed met Rita? Heel vreemd dat een beweging zonder gedachtegoed en zonder kantoor het toch zo goed doet in de peilingen.

Lees ook:Verdonk gaat trots in een ‘beweging’ verder achter Fortuynisme aan
Lees ook:Rita’s achterban niet écht de baas
Lees ook:Ed Sinke sluisde 216.000 euro weg bij TON; Rita Verdonk doet aangifte
Lees ook:En de TON die ligt in duigen
Lees ook:‘Obama is Amerikaanse Verdonk’

8 reacties op “Rita Verdonk bedelt om kantoorartikelen

  1. Nilsson

    Laat Rita maar oppassen dat ze geen materialen aanneemt van een oud kraker, bevriende activist of anderzins volgens Rita verderfelijke personages. Ach het zal wel meevallen Rita ziet in een oogopslag of eventuele weldoeners links of rechts zijn of nog beter recht door zee, haar zal dit niet overkomen en zowel dan ontkennen we toch lekker of praten het anderzins in het welbekende recht door zee straatje.

      /   Beantwoorden  / 
  2. bertje

    ja hoor tante niksnut rita weer,en je krijg nog een reactie ook,hulde.hierna wilders zoekt linker schoen.dit is wat ons kapot maakt in nederland,Energiebedrijven rekenen elk jaar een miljard euro te veel voor elektriciteit en gas, De kosten van de kentekening van een Segway bedragen 68,50 euro.Zoals de gemeente Rotterdam, die mannen wil verplichten bij te dragen aan de opvoeding van hun kinderen. De financiële regeling die daartoe is uitgedacht, heet de ‘pappa-tax’.Dat de benzineprijzen in Nederland hoger liggen dan in omringende landen zal bijna niemand meer verbazen.Veel kroegen sluiten tent,door rook verbod.christenunie wil licht uit bij het neuken .nee deze week HOT op Tweedekamer! rita bedelt om een nietapparaat.het is niets en het zal zo ook nooit wat worden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nilsson

    Ed Sinke gezien in Nova van dinsdagavond 9 september. Ik heb Sinke in de buurt van Rita zelden op een duidelijkheid kunnen betrappen. Nu was het geheel duidelijk en bevestigend van binnenuit de Ritabeweging, het is een grote rotzooi en wat dat recht door zee betreft heeft zonder inhoud ook geen enkele zin. Is Rita al die gummetjes en elastiekjes wel waard? Kan ze nog even de beweging uit de beweging halen, als de egogerichte acties niet meer voldoen is de beweging sowieso ten zielen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. bertje

    jeetje de peetje.wat een angst om tante rita.denk je nu echt dat we massaal op tante ritta gaan stemmen .om dat haar beweging zo goed georganiseerd of door haar briljante oplossingen.nee we zijn die zeikers zat,van liegenbeesten en loze beloftes zoals van bos en ze kornuiten.of denk je echt dat als nedererland gezond was,tante ritta ook maar een zetel kreeg.we zijn het zat de betuteling,verkapte belastingen,en die vuile huigelarij waarin ze alles wat krom is recht proberen te kletsen met een lul uit je nek verhaal.als we toch naar de klote gaan,dan maar met tante rita voorop.gaat het in iedergeval wel lekker snel.of willen we hier nog 40 jaar mee door gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Nilsson

    Luister gewoon naar gerespecteerde burgers die zich in de kringen van Rita hebben begeven. Ed Sinke is niet de enige die bij haar is weggelopen. Rita verkoopt een verhaal van vernieuwing terwijl telkens blijkt dat ze samen met haar vriend Geert het meest verstarde en conservatieve lid van de tweede kamer is, hoezo vernieuwing. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.

    En wat hebben we het slecht. Nederland hoort bij de rijkste landen ter wereld. Heeft per hoofd van de bevolking een van de rijkste bevolkingen ter wereld. De rijkdom is hier het best verdeeld van de wereld. Heeft de rijkste pensioenfondsen ter wereld. We hebben het land met per vierkante km. de meeste infrastructuur ter wereld. Nederlanders verzekeren zich tegen alles wat los en vast zit en doen dat ook als koploper in de wereld. Van de vergelijkbare westerse wereld hebben we het minste verkeersdoden. Werkende hebben de meeste vrije dagen. Uit alle onderzoeken komt dat we het meest gelukkige volk ter wereld zijn.

    Natuurlijk zijn er ook in Nederland uitzonderingen. Er zijn wijken in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en andere grote steden, waar de bevolking onderling er zo’n rotzooi van heeft gemaakt dat ze zelf telkens vinden dat ze het vreselijk slecht hebben en dat ze uit angst dat in te moeten zien de ander de schuld geven en stemmen op lieden als Rita en Geert die na hen luisteren en ook vinden dat de ander de schuld heeft, uhum. Luisteren om hun agenda van conservatisme te kunnen uitstrooien over nietsvermoedende goedbedoelende bevolking.

    Overigens is Rita in niets iets waarvoor je bang zou moeten worden.Ze heeft geen invloed, geen macht, geen ideeën en zo langzamerhand ook geen vrienden meer.

      /   Beantwoorden  / 
  6. bertje

    joepie de poepie.wat zullen die lui in monaco jaloers worden op ons.stil houden dat onderzoek anders komen ze ook richting het paradijs.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Nilsson

    Nee Monaco is echt een land waar je je geld kunt verdienen. In Monaco zitten alleen maar mensen hun geld op te maken. Geld dat ze inderdaad vaak ook in Nederland hebben verdient. Dat onderzoek hoeft helemaal niet stil gehouden te worden want het is alom bekend.

    Rita heeft nog steeds geen macht. Fantaseert nog steeds de wereld om haar heen. Fantastisch om te zien hoe zo’n 12% alleen maar om een paar woorden de ogen sluit en gewoon neigt te stemmen op iemand die nog niets heeft waargemaakt, geen enkel programma heeft, haar vrienden in de gordijnen jaagt enz. enz.

    Dat Nederlanders niets leren van het verleden laten ze dagelijks zien door deze partijen telkens weer in overweging te nemen. Wie hadden we ook alweer die het allen anders zouden gaan doen, voor wie de ander het altijd gedaan had; De Boerenpartij van Boer Koekkoek, DS 70, De ouderenpartijen, De EVP, LPF, PVV en nu de beweging maak Rita rijk en invloedrijk. Hoe heet dat beest ook al weer die zich niet tweemaal aan dezelfde steen stoot.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.