Het grote gemis van Groep Geert

Oké vooruit. Het was misschien wat gemakkelijk van me om met geen woord te willen reppen over de troonrede. Ik wachtte gewoon op het juiste moment en het juiste stukje. En het toeval wil dat ik dat vond na een klik op de site van…

GroepGeert. Hij ging niet eens zo diep in op wat er in de troonrede staat, maar juist op wat er níet instaat.

Want wat de koningin allemaal níet heeft gezegd is eigenlijk aanstootgevend. Zo heeft de koningin niet gezegd dat de Nederlandse cultuur superieur is aan de islam. Zo heeft ze niet gezegd dat bij ‘ons’ homosexuelen niet gestenigd worden. En ze heeft zélfs niet gezegd dat als Turkije lid wordt van de EU, Nederland eruit moet.

Geen woord repte Bea over de invoer van minimumstraffen en maatregelen om Marokkaanse straatterreur tegen te gaan -en dat terwijl hijzelf nog wel met zo’n realistisch plan was gekomen om ze allemaal terug te vliegen! Wat is er misgegaan? Wilde Bush het luchtruim boven Marokko niet vrijgeven?

Geert, die straatterreur van jou is wel een verschrikkelijk populistische uitholling van het begrip terreur, doe me een lol. En als je voortaan je betoog eens begínt met klagen over de zorg in plaats van ermee eindigt, dan komt er ooit misschien een dag dat ik je serieus neem.

Bron: GG

Lees ook:SGP’ers zijn homohaters
Lees ook:GroepGeerts War on Terror
Lees ook:Weer debat over Irak
Lees ook:Troonrede voor promotie
Lees ook:Gedonder tussen Bos en Balkenende

Eén reactie op “Het grote gemis van Groep Geert

  1. Sukkels!

    Het is logisch dat Bea alleen de gematigde onderwerpen behandeld. Het immigratie probleem wordt amper naar gekeken, in de regio Rotterdam bijvoorbeeld bevinden er bij jongeren onder de 21 meer allochtonen dan autochtonen.
    Het gemiddelde inkomen van Rotterdam was even omhoog gegaan toen Leefbaar de grootste werd, maar nu met de PvdA aan de macht zal het weer dalen.
    Rotterdam is aan het verloederen en met de betuttelende aanpak van de PvdA, SP en GroenLinks zal er weinig vooruitgang komen.

    Als je in Rotterdam woont en je kijkt naar de criminaliteit cijfers zal je zien dat de marokkanen weer de hoogste ogen gooien. Tuurlijk wordt daar niets over gezegd door Bea, of door het kabinet, dat zijn problemen die harde maatregelen eisen en dat kost stemmen.

    Zelfde over de islamisering van Nederland, in 1997 kwam Fortuyn ermee, maar werd er gelachen. Vandaag de dag is het aantal islamieten verdubbeld en als je de lijn door trekt kan je zelf zien waar het naar toe gaat. Tuurlijk wordt daar niet over gesproken, pas als het zo groot is dat je er niet meer om heen kunt, dan komen ze in actie.
    Zelfde met de AOW, ongeveer 8 jaar geleden kwam het CDA met een verandering in de AOW omdat er problemen op komst waren. Dat heeft ze ongeveer 1/3 van de stemmen gekost, waardoor ze niet doorgezet hebben.

    Zo is dat met elk probleem dat pijn zal doen bij de burgers, je noemt het niet, je verzwijgt het, totdat je er niet meer omheen komt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.