GroepGeerts War on Terror

Iemand die mij met een stalen gezicht probeert de ernst van terreur uit te leggen kan ik niet altijd even serieus nemen. ‘t Zal wel iets te maken hebben met die Texaanse cowboy die met de introductie van het begrip "As van het Kwaad" sience fiction in de huiskamers van de wereldbevolking wilde brengen.

Ik dwaal af.

Terreur is natuurlijk een probleem -een heel groot probleem zelfs in
Nederland, als we de laatste oprisping van GroepGeert serieus
nemen althans. Groepgeert heeft een hekel aan terroristen. Ik dacht dat wij dat allemaal wel hadden, maar Geert heeft het tot een kunst verheven en probeert vakkundig in te spelen op onze angstgevoelens.

In een interview met Panorama spreekt hij zijn geniale visie uit: "Het gaat om een enorm probleem, met duizenden straatterroristen. Als we
lef hebben en eindelijk eens een vliegtuig vol terugsturen naar Marokko
zal dat zo’n afschrikwekkende werking hebben dat ik betwijfel of we nog
meer vliegtuigen nodig hebben."
Stoere taal, en vooral, wat een fantastisch idee! Misschien moet GroepGeert eens praten met bovengenoemde cowboy, die schijnt wel verstand te hebben van het per vliegtuig transporteren van zogenaamde terroristen. Misschien mogen we zelfs Spanje wel blijven gebruiken voor tussenlandingen.

De mensen die het vliegtuig missen moeten integreren. Ondanks zijn bewondering voor IJzeren Rita vindt hij haar integratiebeleid te soepel. Je moet als het ware weten wat boerenkool is en dat is het dan. Geestig als je bedenkt dat veel Nederlanders zakten voor de digitale inburgeringstoets, omdat niemand schijnt te weten hoe je je moet gedragen als je buurvrouw net bevallen is, of dat je je eigen vuurwerk op moet vegen op 1 januari. Over boerenkool werd niets gevraagd in de toets, en over HEMA worsten al helemaal niet.

Zijn andere stokpaardjes zijn lagere belastingen, betere scholen en een immigratiestop. Maar als eerste moet het fatsoen weer terugkomen in de samenleving. Die opsomming is één grote contradictie. Hoe Wilders betere scholen wil combineren met minder geld is een raadsel, en zijn voorgenomen immigratiestop valt niet te rijmen met fatsoen. Tenzij Geert natuurlijk denkt dat je je alleen tegen opa’s, oma’s en oom Agent fatsoenlijk moet gedragen.

Het is duidelijk: met zijn vliegtuigtransporten naar Marokko lijkt het sience fiction beleid van Bush GroepGeert aan te spreken. May the force be with him.

Bron: GroepGeert

Lees ook:Wilders wil 1-1-3
Lees ook:Wilders: ‘Is directeur Riagg zelf niet aan therapietje toe?’
Lees ook:GroepGeerts tegelwijsheden
Lees ook:PVV-kamerleden speechen wat af
Lees ook:GroepGeert woest om Marokko-stage

7 reacties op “GroepGeerts War on Terror

 1. Sukkels!

  Misschien moet de auteur van dit stukje het partijprogramma van Wilders even doorlezen, worden je vragen die hier gesteld worden beantwoord.

  Een ander advies is om de CBS statestieken erbij te pakken waar Wilders zijn partijprogramma op gebaseerd heeft. Als je dat gedaan hebt ben je het misschien niet met hem eens, maar je begrijpt wel waarom hij zo’n programma heeft en dat hij in RTL peilingen op 5 zetels staat.

  Een beetje politieke research voor een “neutrale” site kan geen kwaad.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Pieter

  @ vorige reactie:
  1. Terroristen ‘terugsturen’ is belachelijk (en riekt naar fascisme). De meeste terroristen (zie Hofstadgroep) komen uit eigen land dus hoezo TERUG-sturen???
  Wat voor ideeën heeft GroepGeert eigenlijk om de voedingsbodem van terrorisme in NL aan te pakken? Ik dacht: geen, niks, nada, nul.be, noppes…maar als jij wat kan vinden in het partijprogram van GroepGeert, laat het weten!
  2. Een politiek blog dat neutraal is bestaat niet, dit is ook een “blog” geen “infowebsite”. Die zou overigens veeeel saaier zijn en dit blog durft tenminste kritisch zijn – over ALLE partijen!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Romano

  De wereld is geen statistiek, en zo ook Nederland, u en ik niet.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Ben

  Pieter,

  Wat ik mooi vind, is dat de blogster al van linker- en rechterzijde is uitgemaakt voor bevooroordeeld, onafhankelijk enz. enz. Dit blog zeikt gewoon IEDEREEN af, zoals een goed blog betaamt. Dat die rechtse splintertjes nou eenmaal zoveel aanleiding tot scherts geven hebben ze echt aan zichzelf te wijten. Of is het weer de schuld van de PvdA dat Wilders is vergeten subsidie aan te vragen en dat de LPF’ers elkaar de tent uitvechten?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Ben

  Sorry, het vorige bericht was gericht aan Sukkels! en niet aan Pieter.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Melissa

  @ Ben, veel dank, ik doe mijn best!

  @ Pieter, ik ben het helemaal eens met je eerste reactie! en natuurlijk ook met je tweede…

  @ Sukkels!,
  Ik heb het partijprogramma van groepGeert gelezen en ik snap niet dat je denkt dat het mijn vragen zou beantwoorden. Het is populistisch, onrealistisch en inconsequent.
  Voor linkse én rechtse goede ideeën sta ik open, op plannen waarvan ik het nut niet inzie lever ik kritiek.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Noes

  Misschien kan de schrijver van dit stukje mij uitleggen wat PVDA,SP en GroenLinks aan terrorisme willen doen. Daar lees ik ook niet veel over. Oh ja, Marijnissen wil dat een ieder die een beter leven zoekt, een plekje kan vinden in Nederland. Vandaar dat nr.2 van Al-Qaida met huursubsidie en een uitkering gezellig in het Nederlandse Utrecht woonde. Mensen die aanslagen beramen op Nederlanders en de westerse cultuur, horen niet in het bezit te zijn van een nederlands paspoort. Maar ik zal mijn mond houden, voordat ik word uitgemaakt voor facist, het standaard weerwoord van links als ze het ook allemaal niet meer weten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.