Waterschapsverkiezingen vallen in’t water

Ik heb zelf wel gestemd voor de waterschapsverkiezingen en volgens mij ook nog geldig, maar het is heel veel mensen niet gelukt het stempapiertje in te vullen. Erg moeilijk was het niet, maar goed, het zal wel. Het schijnt dat gezinnen zodanig onzorgvuldig met hun post omgaan dat stembiljetten doorelkaar zijn geraakt en dat daarom het benodigde geboortejaar niet ingevuld kon worden. Moeilijk verhaal en volgens mij veelal een vuile smoes om niet te hoeven stemmen. Ik ga eens een ruige uitsdpraak doen: Doe je niet mee aan de democratie? Ga dan lekker in een ander land wonen en zeik niet als er iets gebeurt tegen je zin in.

Lees ook:POLLuitslag Wouter Bos is onbetrouwbaar
Lees ook:PvdA doet Aap Noot Mies
Lees ook:POLLuitslag: Niemand wil demonstreren tegen Fitna
Lees ook:Bos: Gratis paspoort in ruil voor donorcodicil
Lees ook:Hiep-hiep-hoera-stemming op de BosBlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.