VVD en SP verenigd in Koerdenleed

Beeld van de genocide in Irak in de jaren tachtig.Een zeldzame vereniging vandaag. Fred Teeven van de VVD en Harry van Bommel van de SP willen dat er een monument komt ter nagedachtenis aan de moord op de Koerden door Sadam Hoessein in de jaren tachtig in Irak. Zowel SP als VVD vinden dat Nederland de gebeurtenis moet erkennen als 'genocide' en moet pleiten voor internationaal onderzoek naar de gevolgen van deze gebeurtenis. Het monument moet in Den Haag komen te staan omdat dat een internationale rechtenstad is. Op de SP site nog een mooi citaat van SP'er Van Bommel over de Rechts-Links samenwerking: "Mensenrechten lenen zich niet voor partijpolitiek. Ik verwacht brede steun uit de Kamer." Fred Teeven zegt er ook nog wat over: "Politieke verschillen verbleken bij de omvang van dit drama."

Lees ook:VVD’er Teeven: ‘Justitie moet beleid aanscherpen’
Lees ook:Tweede Kamer vanaf nu drempel vrij
Lees ook:De Vries pleit voor twee blokken
Lees ook:VVD: Van Basten moet dictatuur boycotten
Lees ook:SP wil sancties Israel

Eén reactie op “VVD en SP verenigd in Koerdenleed

  1. ex israelite Victim

    Tweede kamer.blog.nl
    Een zeldzame vereniging vandaag. Fred Teeven van de VVD en Harry van Bommel van de SP willen dat er een monument komt ter nagedachtenis aan de moord op de Koerden door Sadam Hoessein in de jaren tachtig in Irak. Zowel SP als VVD vinden dat Nederland de gebeurtenis moet erkennen als ‘genocide’ en moet pleiten voor internationaal onderzoek naar de gevolgen van deze gebeurtenis. Het monument moet in Den Haag komen te staan omdat dat een internationale rechtenstad is. Op de SP site nog een mooi citaat van SP’er Van Bommel over de Rechts-Links samenwerking: “Mensenrechten lenen zich niet voor partijpolitiek. Ik verwacht brede steun uit de Kamer.” Fred Teeven zegt er ook nog wat over: “Politieke verschillen verbleken bij de omvang van dit drama.”

    Reactie

    Je Kunt Precies Zien Wie Allen aan de plunderingen en terrorisme die de staat sinds 1991 bedreef meededen , dat zijn degenen die blijven zeiken over wat schaafwondjes in een ver buitenland dat daarvoor dan vast weer klinkende munt zal willen!

    Over massale plunderingen , massale Kinderverkrachtingen door joden in samenwerking met islamieten , genocide plegend staatsterrorisme met zo al 5000 Kinderen per jaar dood en sinds 1991 nog eens 35.000 Mensen extra per jaar dood.

    Die fred teeven en die harry bommel zul Je Daar Niet Over Horen , dat uitschot!
    Dat is Pas Genocide , ELK JAAR WEER !
    Dat is Pas Rot , Stelletje Scheinheilen !
    Ook die gehele rechtstaat zal hier niets over zeggen , die dit het meest op hun geweten hebben ,joden , Kinderverkrachters!

    Die joden zijn er nog en vragen Ons nu om even de schade van hun plunderingen en aanverwante misdaden ook nog eens even op te hoesten , omdat We schuld bij ze zouden hebben , inplaats van zij bij Ons , en die islamieten ook !

    Deze ambtenaren en politici zijn dood met een jood in hun reet !

    En maken Ons dat ook !

    Elke Politicus die ook maar een cent aan deze schuldenberg wil betalen is een idioot.
    De schuld , in het gehele Westen Internationaal georganiseert door joden , is enkel een gevolg van de plunderingen onder bedreiging met “eigen?”
    staat en wetten ,ontstaan.

    Alle Volkseigendom is geprivatiseerd om kostenredenen.de staatsschuld heeft nog geen eens een dipje gehad ondanks het verkwanselen van alles van het Volk en staat en Koninkrijk ook.

    Alle joden hebben als clan wereldwijd georganiseerd deze plunderingen opgezet en uitgevoerd , en nu moeten We ze nog betalen Daar Boven Op?
    Alle Kosten,Schade en artificiele schuld is ontstaan door Globaal terrorisme en plunderingen bedreven door joden , die gaan zelf maar mooi betalen.
    Als Ik het voor het zeggen had zou geen enkele schuld van geen enkel Westers Land betaald worden door de Bevolking maar door de joden.

    Die vuile viezerikken hebben het ook nog over een “Internationaal Onderzoek?”
    Tja , een Onderzoek naar Kinderverkrachting en Kinder prostitutie HEEL wat DICHTER bij Huis zal wel “ongemakkelijk” zijn zeker?

    Staatsschuld is Letterlijk Wat het Zegt…niet schuld aan…maar van de staat , die mogen mooi zelf gaan ophoesten!

    De politici en ambtenaren van nu die meededen , zoals een fred teeven , hirsch ballin,donner,demmers en een hele bunch officieren van justitie en rechters etc , willen zeer waarschijnlijk en uiteraard wegkomen van hun medeplunderen,door alle onderzoek en waarheidsvinding te ontgaan , te saboteren of te weigeren !
    Dan is verweggistan een zeer welkom aandachtspunt voor politieke scheinheiligheid!
    Dan is alle jodenmedia aandacht voor “een grote?”criminel uit Ons Eigen Volk of ander volk zoals saban b. , maar steeds weer dat uitschot zeer welkom natuurlijk!

    Tja , en die joden willen al helemaal geen aandacht voor hun daden van mis met wat die Ons en Onze Kinderen samen met die islamieten hebben aangedaan!Die sturen constant maar moordcommandos op pad , zelf even grote Kinderverneukers of course!

    Daardoor alleen Sterven er al 1200 Mensen per jaar en verdwijnen spoorloos , dat zal op dit moment wel zelfs erger zijn , die varkens!Joden organiseren deze moorden vanuit de overheid,de staat en de wet , de viespeuken die zelf achter slot moeten!

    Tja,GR v Fred maar weer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.