GroepGeert: hardere aanpak dierenmishandeling

Na SP en PvdA maakt ook GroepGeert (a.k.a. Partij voor de Vrijheid) zich kwaad over dierenmishandeling. Een bericht in het AD over een boxer die ‘vergeten’ achter een trekhaak van een auto hing is dan ook basis voor vragen aan minister Donner van Justitie.

Wilders wil dat dit soort misdaden tegen dieren harder bestraft worden. Als het aan hem ligt worden dierenmishandelaars jarenlang opgesloten en wordt het hen verboden ooit nog dieren te houden.

Nu meerdere partijen zich de laatste weken hard maken voor dierenrechten ziet het er goed uit voor onze dieren.

Bron: GroepWilders

Lees ook:Wilders wil 1-1-3
Lees ook:Maorijnissen kapt er mee
Lees ook:Minimumstraffen dierenmishandelen
Lees ook:CDA: verbied Blood & Honour
Lees ook:PvdA nu ook bezig met dieren

3 reacties op “GroepGeert: hardere aanpak dierenmishandeling

  1. Paulien

    Tja, op zich ben ik voor de rechten van dieren en is dierenmishandeling ook echt iets vreselijks. Echter vind ik jarenlange opsluiting wel weer erg overdreven. Goed idee om het houden van dieren voor deze mensen te verbieden, al vraag ik me dan direct af of dat dan wel (voldoende) wordt gecontroleerd…
    Verder vraag ik me af of GroepWilders hier echt achter staat, of dat het meer een manier is om meer stemmen te krijgen in november…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Martijn vdB

    Tja, überhaupt zijn de punten van Groep Wilders nogal incoherent: “lagere belastingen, betere scholen, migratiestop”. Kosten betere scholen juist niet méér geld? Of zou de beoogde migratiestop dat geld dan vrijmaken? (met het kleine aantal kinderen dat in NL geboren wordt, is dat overigens geen goed idee)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Melissa

    @MartijnvdB

    Ik wilde al een tijdje een fijn stukje gaan schrijven over het programma van groepGeert. Je hebt me over de streep getrokken!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.