SP en de snoepauto van minister Veerman

Ik had de laatste regels van mijn vorige blog nog niet getypt, of mijn gebeden werden verhoord. De SP laat op haar site weten Grote Bezwaren te hebben tegen de declaraties die minister Veerman indiende voor zijn privé reisjes. We konden er natuurlijk op wachten dat de SP verontwaardigd het hele verhaal uit zijn verband zou trekken.

Beste mensen van de SP,

we hebben het hier over een man die in zijn dienstauto op vakantie is geweest naar Frankrijk. Is het de bedoeling dat hij, speciaal voor een ritje naar een vakantiehuisje, een extra auto aanschaft? Stelt het feit dat zijn chauffeur niet meemocht jullie niet enigszins gerust?

Veerman is niet een man die, om maar even achteloos iets uit mijn duim te zuigen, duizenden euro’s aan subsidies uitgeeft zonder verantwoording af te leggen over de besteding ervan. Ik weet wel dat die boerderijen die hij in Frankrijk bezat jullie nog steeds dwarszitten -en dat het elke keer weer een klein feestje is om dat ‘terzijde’ te vermelden. Maar het is toch niet helemaal hetzelfde he.

Het is toch ook geen man die stiekem zijn huizen onderverhuurt, of, erger nog, schaamteloos en ongehinderd op weg is naar anderhalve ton wachtgeld?

Mocht iemand die dat allemaal wél doet, god verhoede, opstaan in ons midden, zouden jullie dan alsjeblieft oplettend willen reageren en daar dan iets aan doen?

Lees ook:PvdA doet Aap Noot Mies
Lees ook:Veermans auto krijgt een staartje
Lees ook:Frans Bauer zingt ‘nieuw’ volkslied
Lees ook:Klein, klein Schijndeltje
Lees ook:SP’s tegenbegroting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.