Rita-Hype niet te stuiten

Ze gaat als een steeds langere trein richting afgrond. Volgens de peilingen haalt ze (mochten er vandaag, op deze mooie zonnige dag verkiezingen zijn) 26 (!) zetels met haar Trots op Nederland. Ik schreef het op deze plaats al eerder; het is een hype. Rita moet het allemaal nog maar gaan waarmaken. Het gekke is ook dat die potentiële stemmers op TON stemmen, nog zónder dat ze weten waar de goede partij nu werkelijk voor staat. Mag ik een voorspelling doen? Ik denk dat TON uiteindelijk hoogstens op een zeteltje of 12 uitkomt.

Lees ook:POLLuitslag… SP niet favoriet
Lees ook:PvdA propaganda popsong
Lees ook:Partij voor NL timmert aan de weg
Lees ook:CDA, PvdA en CU weinig draagvlak
Lees ook:Formatie: coalitie-in-wording krijgt minder steun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.