De laatste stuiptrekkingen van de LPF

De show is bijna over, het doek zal weldra vallen. De LPF lijkt in stijl de Kamer te willen verlaten. Er wordt nog flink gereld zo vlak voor de verkiezingen, zodat het electoraar weet wat ze zal missen de 22 november. Joost Eerdmans is ditmaal de reden tot commotie. Eerder kondigde hij aan te vertrekken naar EénNL, waar hij tweede staat op de kandidatenlijst.

Van Schijndel, de man die twee weken geleden met veel poeha wegging bij de VVD, staat op nummer 7 van de lijst. Dat is een uitzichtloze plek op de lijst, gezien het feit dat EénNL in de peilingen alleen maar zweeft tussen NulNL en TweeNL.

Omdat Eerdmans zijn rug naar de LPF heeft otegekeerd wilde deze partij dat hij alvast zijn zetel zou opgeven, zodat er de laatste twee maanden met een nieuw LPF-Kamerlid geruzied kon worden.

Eerdmans zou ooit beloofd hebben in een geval als dit afstand te doen van zijn zetel. Maar hij gaat natuurlijk nergens heen en al helemaal niet uit de Tweede Kamer. Sterker nog, hij wil met Van Schijndel een fractie vormen met onder de noemer EénNL. Volgens de LPF zou Eerdmans zich volgens de regels alleen maar met Van Schijndel mogen verbinden onder diens naam Groep van Schijndel of een in het leven te roepen Groep Eerdmans.

Wat onderhoudend allemaal. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de LPF niet zal missen.

Bron: nieuws.nl

Lees ook:Drie NL
Lees ook:Stay or go?
Lees ook:Eén NL maakt naam waar
Lees ook:Buiten het (spoor) boekje
Lees ook:Klein, klein Schijndeltje

2 reacties op “De laatste stuiptrekkingen van de LPF

 1. HaveXS

  Nou,

  ik zou de LPF wel missen. En met mij vele andere Nederlanders.
  De meeste gezapige gesettlede politici uiteraard niet. Die willen het liefst hun incrowd / wereldvreemde parlement van voor de LPF terug.
  Volgens mij verdient de LPF met Olaf Stuger , iemand uit de echte wereld, een kans. Ookal is het de laatste kans.

  Dus, doe allemaal niet zo zuur over LPF en de nieuwe lijsttrekker Olaf Stuger. Hij durft ‘t wel!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Lili

  Dat het ook de rest v/d LPF (inclusief medewerkers) mag vergaan zoals ze met anderen zijn omgegaan: Zeer slecht dus. De kaars die ik sinds mei 2004 laat branden is bijna uitgebrand (heet Black Magic). Dus zoals het laatste lontje is, is het het bijna einde van de misere LPF.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.